Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
06:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

17 серпня на Дніпропетровщині пройде загальнообласний суботник

17 серпня на Дніпропетровщині пройде загальнообласний суботник
17 серпня на Дніпропетровщині пройде третій цього року загальнообласний суботник. Масове прибирання буде присвячене відзначенню в області Дня Державного Прапора та 22-ї річниці незалежності України. Традиційно приєднатися до суботника зможе кожен житель області.

У цей день площа нових газонів та квітників збільшиться на 3 га. Від сміття будуть звільнені більше тисячі км доріг та прибережних ділянок річок та водоймищ. Усі небайдужі зможуть скерувати свої сили на прибирання сміття у парках і скверах. Прибирання пройде на 3 тис га територій загального відпочинку. Запланована висадка нових газонів і квітників. Також пройдуть роботи з благоустрою 760 об’єктів культурної спадщини – пам’ятників та місць поховань борців за незалежність України, пам’ятників воїнам, полеглим у боях за її свободу.

Зокрема, за завданням Дмитра Колєснікова в області пройдуть роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ. Заплановано прибрати 521 територію нелегального звозу сміття. У рамках проведення суботника, будуть відремонтовані 6,4 тис кв м асфальтобетонного покриття доріг. У Верхньодніпровському та П`ятихатському районах будуть відкриті 3 дитячі майданчики.

Планується, що до участі у загальнообласному суботнику приєднаються більше 114 тис представників громадський організацій, працівників підприємств та установ, небайдужі жителі міст та сіл області.

Зазначимо, що при виборі територій прибирання будуть враховані звернення громадян на гарячу лінію Дмитра Колєснікова.

«Проведення суботників – це чудова можливість не лише провести грандіозне прибирання, а й навчити жителів області цінувати свій та чужий труд. З весни на Дніпропетровщині активно ведуться роботи з озеленення територій. Посаджено вже майже 123 тис дерев та кущів», – повідомив Анатолій Крупський.

Якщо ви хочете дізнатися про розподіл територій та приєднатися до благоустрою парків, скверів та місць відпочинку, дізнатися усі подробиці можна за телефоном департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації: (056) 732 49 43.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Федя  (19.08.13 17:19): Что означает слово - "ПОРЯДОК" Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Баба Яга  (17.08.13 15:31): Так субботник или шабаш? ПРоспала усю кутерьму.
УБОРКА, ПОСВЯЩЁННАЯ Дню Государственного Флага и 22-й годовщине независимости Украины - БУГАГА.
Надеюсь вам ПРигодилася и моя метла.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
гость  (17.08.13 13:30): Аллею на пр. Мира не убирают вообще, урны через вверх, все засрано. Субботника хватит на несколько дней... Відповісти | З цитатою
А  (16.08.13 16:29): Сначала дайте воду людям, а потом будем убирать. Відповісти | З цитатою
ага -щаззз  (16.08.13 15:15): кто-то срёт ...гадит ...а другие выйдут и как дурачки будут чужие какашки убирать...ток у нас в стране нищебродской такое возможно... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Олег  (16.08.13 13:56): «Проведение субботников - это прекрасная возможность не только провести грандиозные уборки, но и научить жителей области ценить свой и чужой труд» (Анатолий Крупский). Це той самий Крупський, який рік тому обіцяв житлові масиви під ключ! Люди, хто бачив хоч один такий масив? Що, що, а словоблудити комсомольчики майстри. Відповісти | З цитатою
!!!  (16.08.13 12:53): Новый фотографии с сильными мира сего... Відповісти | З цитатою
Ню  (16.08.13 11:10): Я часто вижу, как люди едут и вбрасывают из машины всё что ни попадя, или идут по улице - и оставляют после себя мусор. Видно с детства родители не приучили к чистоте или, если перефразировать Маяковского, если папа свин, значит сын - свинёнок. А вот убирать действительно будут ни в чём не повинные люди. Как всегда на бюджетниках выезжают. Такое впечатление, что Конституция на бюджетников не распространяется. В Украине 30000 чиновников - тунеядцев. Но, естественно, их на субботник никто не выгонит, а вот учителям и медикам, как дополнение к нищенским окладам, можно и бесплатную работу добавить. А потом удивляются почему молодёжь не идёт работать в школы или в больницы на узаконенное рабство. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Реалист  (16.08.13 11:06): Девиз Украины - заплати налоги и убери все сам! Відповісти | З цитатою
ПоРосятко  (16.08.13 10:36): Да никогда коммунальные службы не справлялись сами с мусором. Свинство - это национальное достояние, принадлежащее этому великому народу. Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті