Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 07 червня 2024
16:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бюджет розвитку Криворізького району цього року збільшено втричі

Бюджет розвитку Криворізького району цього року збільшено втричі
На Дніпропетровщині обласною владою приділяється особлива увага адресній підтримці міст та районів регіону.

Цього року бюджет розвитку Криворізького району збільшено в 3 рази – до 38,5 млн грн. А це означає, що ще більше проектів з розвитку району буде реалізовано в цьому році. Про це повідомив керівник регіону Дмитро Колєсніков під час відкриття водоводу в селі Лозуватка Криворізького району.

«Обласна влада надає адресну підтримку кожному населеному пункту регіону, при чому особлива увага приділяється розвитку сільських територій. Дитячий садок, школа, амбулаторія, чиста вода - з цих простих, але важливих речей і складається поняття «якість життя» для кожної людини. Саме для реалізації цих та інших важливих проектів цього року бюджет розвитку Криворізького району збільшено в 3 рази – до 38,5 млн грн», - сказав Дмитро Колєсніков.

Керівник регіону зазначив, що у 2013 році за рахунок державного бюджету передбачено відремонтувати майже 50 тис м2 доріг району.

Цього року передбачено провести роботи з будівництва водоводу «Північний ГЗК - вул.Північна» в с.Сергіївка, реконструкції будівлі дитячого садка в сел. Радушне, бази відпочинку “Затишок” у селі Широке.

Також цього року заплановано створити навчально-виховний комплекс у селі зелений Гай, продовжити встановлення дитячих та спортивних майданчиків.

Особлива увага цього року буде приділена електротеплозабезпеченню населених пунктів району. Зокрема, з обласного бюджету на ці цілі передбачено виділити райнону майже 600 тис грн.

Також цього року продовжаться реконструкції мереж водопостачання, ремонти закладів освіти, охорони здоров ' я, мереж освітлення та інші.

Довідка:

Криворізький район утворено в 1925 році. Сьогодні в районі проживає 45 тисяч жителів. Загальна площа району складає 1347 км2.

Мінеральні ресурси району представлені сировиною для виробництва будівельних матеріалів – глина і пісок. Розвідані поклади піску поблизу с. Гейківка та с. Новолозу ватка, глини – поблизу с. Новопілля. Видобування піску ведеться кар'єрним способом поблизу с. Гейківка.

У районі ведеться промислове видобування залізної руди (Північний і Центральний гірничо-збагачувальні комбінати) та каменю будівельного місцевого значення (Коломоєвський кар'єр). Економічну основу району забезпечує аграрний сектор. З 2000 року в районі створено 38 товариств з обмеженою відповідальністю, 159 селянських фермерських господарств.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


Реальность дня  (01.07.13 05:41): Кто бы сомневался. И как не порадеть родному человечку, ведь земляк же у власти области! Відповісти | З цитатою
123  (28.06.13 23:09): Тополь-2 нема люков,уже и бетонных ,Мамы и Папы уже ЗАЕ-ались АУ Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (19)

•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  У Дніпрі триває суд над жертвою домашнього насильства (10)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Лікарі розповіли, як мешканцям Дніпра убезпечити себе від сезонної алергії (6)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  У Дніпрі викинули на смітник купу придатних до вживання сухпайків (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті