Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
06:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

18 травня пройде масштабне святкування Дня Європи

18 травня пройде масштабне святкування Дня Європи
У рамках святкування Дня Європи на Дніпропетровщині відбудеться ряд культурно-масових, освітніх та спортивних заходів. 18 травня в обласному центрі у парку ім. Т.Г.Шевченка відбудуться масштабні святкування Дня Європи.

Головним заходом стане міжнародний етнофестиваль «Петриківський Дивоцвіт».

У бібліотеках регіону будуть проводитися тематичні виставки, літературні вечори, диспути, віртуальні екскурсії. Зокрема, на сайті Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія (www.libr.dp.ua) буде організований тематичний дайджест web-публікацій «Своя Європа» та галерея віртуальних тематичних виставок. Тут також працюватиме школа європейських традицій та цінностей: пройде урок історії європейських традицій та тренінг з вивчення традицій та цінностей європейських країн. У приміщенні Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей будуть проведені музичний вернісаж «Європейська музика епохи бароко» та Мультимедійна подорож «Пізнавай світ: Європа». У Дніпропетровському художньому музеї експонуватиметься однойменна виставка відомого італійського живописця, графіка, скульптора і архітектора епохи Відродження «Рафаель Санті — 530 років з дня народження».

У освітніх закладах Дніпропетровської області будуть проведені ряд конкурсів та тематичних круглих столів. Зокрема, учні Криворізького обласного музичного училища візьмуть участь у диспуті «Основні напрямки сучасної тендерної політики: європейська практика та досвід» та круглому столі «Зовньошньоекономічні відносини та проблеми інтеграції України у світове господарство». А учні Дніпродзержинського музичного училища презентують відеопроекти «Як Європа святкує свій День».

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройде гра-вікторина «Євро-бінго» на кращі знання історії і сьогодення Євросоюзу, а у Дніпропетровській державній фінансовій академії - засідання дискусійного клубу у молодіжному центрі «Славута» на тему: «ЄС на інвестиційній карті України».

У будинку Органної та Камерної музики до Дня Європи будуть проходити концерти – « Музыка европейского барокко » та « Мелодии Венского бала » .

Відповідні заходи будуть проведені в сільських районах Дніпропетровщини. У Павлоградському районі для учнів шкіл проводитимуться к вест-ігри “Галопом по Європі”; «Знайди свою країну в Євросоюзі», відеокруїз «Чарівними куточками Європи». У Юрꞌївському районі - брейн-ринг «Європейська культурна спадщина», у Солонянському районі - міні-сесія Європейського дитячого парламенту «Європейські цінності та стандарти», соціальний флеш-моб «Всі ми різні – всі ми рівні». Також в містах та районах області будуть проведені різноманітні спортивні змагання та естафети.

Довідка:

День Європи в Україні відзначається щорічно у третю суботу травня. У 2013 році День Європи припадає на 18 травня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Патриот  (22.05.13 15:15): Барневарн - детская социальная служба Норвегии отбирает детей даже из благополучных семей!! Вот такая она, "цивилизованная и культурная" европа. Кому их передадут - можно только догадываться. Несчастные дети!
http://poznavatelnoe.tv/bergset_barnevarn
Смотрим и делаем выводы.
Відповісти | З цитатою
Патриот  (22.05.13 15:11): Ювенальная юстиция Германии забирает детей у нормальных родителей и передает в приёмные семьи и детские сады, где за этих детей платят хорошие деньги. Правда от немца из первых рук о прогнившей и развратной буржуазной капиталистической системе:
http://poznavatelnoe.tv/fritzler_german_uvenal
Смотрим.
Відповісти | З цитатою
Патриот  (22.05.13 15:08): Как "хорошо" жить в европе и как оттуда стремглав бегут в Россию рассказывают тамошние предприниматели. То, что скрывает либерастная пресса:
http://poznavatelnoe.tv/latsa_hellevig_rabota_russia.
Смотрим.
Відповісти | З цитатою
Живу в Европе  (21.05.13 21:39): Писал предыдущий комментарий не ради само рекламы и понты кинуть, а для тех, кто хочет ехать, именно хочет, но сомневается. Как пел Высоцкий: " за флажки , жажда жизни важней". А Патриота и Коллегу мне жаль, но они должны проживать на территории отгороженной от нас колючей проволокой и визовым режимом. Да кстати Патриот я , еще из Украинского гражданства вышел, год ждал пока Янукович Указ о выходе подписал. Правда Украине пришлось, еще заплатить кассовые заборы за выход. Все, что написал правда. Прощайте панове Відповісти | З цитатою
Живу в Европе  (21.05.13 21:26): Знаю, что с дебилами спорить бесполезно, это касается патриоты и какой то коллеги, которые комментировали мое мнение. Ну во первых я не женщина и проституцией не занимаюсь. Примитивно мыслят граждане. Я работаю здесь врачей, как и на Украине, только на Украине нам по 6 месяцев не платили зарплату, а сбивать деньги с пенсионеров и таких бюджетников, совесть не позволяет, к нам Богатырева в норковой шубе и в серьгах с брилюками, с министерским визитом приехала работу проверять, понял надо валить. Можно было в Россию, но там украинцев не особо любят, опыт общения с русскими имелся, два года службы в спецподразделении, у нас были только украинцы и москвичи. Про дружбу народов пусть замполит дебилам рассказывает. Поэтому выбрали Европу. Уезжать было трудно из- за цепких лап родины. Но, нас не остановить. Здесь прошел путь заново от санитара до врача сам, это реально. Сейчас найти работу в медицине реально. Главное знать язык, из стран рекомендую Англию, Нидерланды и Германию. Відповісти | З цитатою
Кузнецов  (21.05.13 11:33): Эти люди собираются управлять миром в будущем !!!???

Вот наши так называемые мирные мусульманские друзья, которым мы помогли освободиться от преследования генерала Кадафи, и их обычный способ благодарить.
WW II- Военное Британское кладбище в Ливии.

Посмотрите это видео, пока это возможно , до того как его удалят...



http://www.youtube.com/embed/RtgbvotqVFE?rel=0
Відповісти | З цитатою
Живу в Европе  (20.05.13 22:59): В Павлограде искали свою страну в Евросоюзе. Вот это жесть, прочли и ржали час. Я понимаю шахтерский район, но нельзя же их вообще за дебилов держать. Ну и какую страну себе нашли в Евросоюзе? Слава Богу визы никто не отменил и не отменит. Відповісти | З цитатою
Живу в Европе  (20.05.13 22:52): Живу себе в хорошей части Европы, все в принципе нормально. Мешают мусульмане и русские, нарушают личное пространство своим хамством и кримналом,которые здесь живут, не все, но большинство, а тут теперь и донецкие сюда нацедились. Не надо Вам сюда, езжайте в Россию, в Казахстан, в Белоруссию, или в Китай. Не нада вам Европа, не для ваших мозгов это жить в Европе, хватит нам Греции с Кипром. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Л.Шмаровидло  (20.05.13 22:15): Вот что интересно: здесь все такие умные и воспитанные. А сами выбрасывают из окон квартир и машин окурки, паркуются на тротуарах и газонах, в подъездах мусорите. А как попадают в Европу - сразу становятся "шёлковыми. Соблюдают порядок.Боятся, что оштрафут. Значит, здесь можно свинячить, в Европе -ни-ни?
Так вот. НА себя посмотрите, прежде, чем про других писать.
Відповісти | З цитатою
Левит  (20.05.13 14:35): А гей параді будут? А то какая же евруона без геев и их парадов?!?! ))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1 2 3 4 5 6
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті