Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
17:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Стартує Тиждень корпоративного волонтерства

Стартує Тиждень корпоративного волонтерства
У Дніпропетровській обласній раді за підтримки її голови Євгена Удода пройшло засідання «круглого столу», присвячене корпоративному волонтерству.

У засіданні взяв участь заступник голови обласної ради по виконавчому апарату – начальник відділу внутрішньої політики Дмитро Безуглий.

До програми корпоративного волонтерства у Дніпропетровську долучилися представники громадських організацій, благодійних фондів та соціальних установ, а також представники Центру «Розвитку КСВ» та провідні фахівці галузей, що безпосередньо є корпоративними волонтерами.

Тиждень корпоративного волонтерства відбудеться завдяки Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та за фінансової підтримки USAID .

Корпоративне волонтерство передбачає допомогу співробітників компаній своїми професійними навичками громадським організаціям, благодійним фондам і соціальним установам. Волонтерам надаються необхідні ресурси для здійснення такої допомоги (транспорт, інтернет тощо ). Подібні заходи відбуваються щорічно у 25 країнах світу. Вдосконалення механізму міжсекторного партнерства шляхом практичної допомоги неурядовим громадським організаціям, їх навчання, а також обмін досвідом є дієвим механізмом в процесі побудови громадянського суспільства.

Голова обласної ради Євген Удод неодноразово наголошував на необхідності співпраці між органами місцевого самоврядування, неурядовими організаціями та соціально активним бізнесом. За його словами, у сучасних умовах необхідне створення партнерських стосунків між владою, бізнесом та громадськістю, оскільки лише за таких умов виникне баланс інтересів, що підвищить ефективність діяльності усіх сторін.

Мета даного заходу - популяризація корпоративного волонтерства, практичне знайомство неурядових громадських організацій з компаніями через проведення професійних майстер-класів.

Крім того, Тиждень корпоративного волонтерства передбачає налагодження зв'язків неурядових громадських організацій та бізнесу, об'єднання їх зусиль у вирішенні соціальних та екологічних проблем.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


Надо же  (23.03.13 15:40): В зале народу немеряно - аж десять человек. Відповісти | З цитатою
Український соціяліст  (22.03.13 17:51): Придивившись до облич, що на фото - мені стало жаль цих людей... Уявіть, сиділа десь собі людина, нікого не чіпала, а тут її кудись тягнуть і кажуть: тебе призначено зображати корпоративного волонтера! - А що це таке?? -Та неважливо, але ти - зображай!
Ну, і що від цього засідання? Чи був фуршет після нього? Навряд...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті