Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
03:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Голови малих міст Дніпропетровщини перейматимуть досвід у представників Баварської школи управління

Голови малих міст Дніпропетровщини перейматимуть досвід у представників Баварської школи управління
Голова обласної ради Євген Удод провів робочу зустріч з керівником українського представництва Фонду Ганса Зайделя Сергієм Загорним, в ході якої обговорено шляхи подальшої реалізації на Дніпропетровщині спільного проекту обласної ради та Фонду Ганса Зайделя «Сталий розвиток малих міст».

Протягом року представники провідної управлінської школи Європи проводили семінари-навчання з сучасних управлінських технологій для керівників 18 малих міст Дніпропетровської області. В ході семінарів міські та селищні голови знайомилися з досвідом баварських міст, вчилися адаптувати німецький досвід з місцевого розвитку на своїх територіях.

- Такий формат підвищення управлінського рівня очільників територій є важливим для покращення якості адміністративних послуг, що надаються населенню, та розвитку територіальних громад. Керівник місцевої влади має володіти стратегічним баченням, вмінням виділяти пріоритети, формувати головні напрямки розвитку громад та ефективно використовувати кращий досвід на своїх територіях. Інакше кажучи, кожен керівник має бути ефективним менеджером та добрим господарником. Без цього неможливий місцевий розвиток, - наголосив Євген Удод.

Головний принцип проекту Фонду Ганса Зайделя – «Практики для практиків», на думку голови обласної ради, дозволить змінити філософію місцевого управління на відкритішу, ефективнішу і демократичнішу.

Найближчим часом у рамках реалізації проекту міські голови Дніпропетровщини – учасники проекту – отримають можливість безпосередньо на місці ознайомитися з управлінським досвідом Баварії, вивчити механізми розвитку малих міст Німеччини.

- Ми упевнені, що завдяки цій співпраці малі міста Дніпропетровщини зможуть встановити довготривалі партнерські стосунки з містами Баварії та використати набутий досвід задля досягнення головної мети – покращення життя жителів регіону. Ми відкриваємо себе світу. Дніпропетровщина робить великі кроки на шляху інтеграції у європейську спільноту. Ми відкриваємо себе світу як регіон великих можливостей. Дніпропетровщина є визнаним у країні успішним майданчиком реформаторського курсу Президента Україні Віктора Януковича та інвестиційними воротами держави. Наша мета – підвищення якості життя наших земляків до європейського рівня і ми активно використовуємо усі можливі механізми для досягнення цієї мети, - підкреслив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.


украинский мангуст-эстет  (21.02.13 12:13): Мне лично, думаю и многим остальным гражданам, по барабану по чьему там опыту работают органы местного самоуправления, хоть по-марсианскому. Господа-чиновники тянут не с той стороны. Если главной целью есть повышение качества жизни до европейского, то может для начала поднимем зарплаты, пенсии до европейских??? Из статьи не усматривается каким образом партнёрские отношения с баварскими городами принесут выгоду жителям днепропетровщины. Они что, деньги будут пересылать нам?? Ну и так далее, типа, каждый чиновник должен быть честным, порядочным...используем все возможные механизмы... Само собой разумеющиеся истины говорят нам. Статью расцениваю как чёрный пиар, напичканной ничего не значащими красивыми фразами, не имеющего ничего общего с реальностью (демагогия иначе). Ни конкретики, ни каких-то там расчётов - ничего нет. Можно было ограничить статью одним предложением. Відповісти | З цитатою
скэптик  (21.02.13 11:18): уверен,все-жулики Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті