Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мережа соціальних аптек буде розширена

|«« «« »» »»|

Голова обласної ради Євген Удод ознайомився з роботою соціальної аптеки № 21, розташованої на території обласної клінічної лікарні ім.І.Мечникова.

Євген Удод поспілкувався з працівниками закладу, який за короткий час свого існування здобув популярність у покупців. Лише за один рік кількість покупців закладу зросла на 50%.

Випадкові відвідувачі аптеки говорили не тільки про розумні ціни на медикаменти, а й про уважне ставлення персоналу, його готовність допомогти у підборі ліків та надати пораду у їх використанні.

- Соціальні аптеки – це мережа дружніх до покупця, доступних аптек, головними характеристиками яких є уважність і професійність фахівців та справедливі ціни. Для тих соціальних аптек, які знаходяться за межами закладів охорони здоров'я, це ще й надання першочергових медичних послуг.

Дніпропетровська область започаткувала організацію соціальних аптек п'ять років тому однією з перших в Україні. Нині їх 39, та ми ставимо завдання, щоб таких аптек з кожним днем ставало більше. Р озширення мережі соціальних аптек є найбільш ефективним кроком на цьому шляху, - сказав Євген Удод

Євген Удод висловив пропозицію активнішого інформування громадян щодо існування такої мережі аптек, адже не усі малозабезпечені громадяни знають про можливість купувати ліки за значно нижчими цінами.

За результатами наради на комунальному підприємстві обласної ради «Фармація» та відвідування соціальної аптеки голова обласної ради поставив перед керівником підприємства ряд завдань, серед яких – розширення мережі соціальних аптек, поширення інформації про їх розташування та встановлення відповідних покажчиків у лікарнях.

- У медичних закладах, де будуть відкриті соціальні аптеки, треба розмістити покажчики щодо їх розміщення. Люди повинні мати вибір: де і за якою ціною купувати ті чи інші ліки, - підкреслив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.


883  (19.02.13 18:20): Недобросовестная конкуренция при поддержке обладминистрации. Короче, надо кому-то из своих помочь развить сеть аптек. Відповісти | З цитатою
cyfra  (19.02.13 16:44): Количество покупателей выросло на 50%. -это говорит о том,что у нас самое больное население и чем дальше,тем больше,как говорят:у нас нет больных,есть не обследованные.Не ту проблему решаем. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
cyfra  (19.02.13 16:37): Лучше бы не количество аптек увеличивали,а количество больных уменьшали. И не внимание персонала аптек должно волновать,а компетентность нынешних врачей. Відповісти | З цитатою
Gagarin80  (19.02.13 15:21): Бизнесу выгодно снижать цены, увеличивается товарооборот и привыкание. Теперь рассмотрим ситуацию с увеличением цены, многие просто перестанут болеть, конечно некоторые умрут, но процент умерших от передозировки и неправильного применения лекарств будет выше . Відповісти | З цитатою
ИринаМ  (19.02.13 14:52): Вот и на эту отрасль бизнеса упало око наших вездесущих власть имущих, короче подгребают под себя и фармакологию. Пишем "забота о населении", подразумеваем - хороший доход от вечно прибыльной отрасли.Молодцы Відповісти | З цитатою
Уже проходили  (19.02.13 12:21): Понаставили много социальных магазинов "Авоська". И что ?
Часть стоят закрытые, а в остальных уже давно не тот профиль.
Даже когда они недолго работали, то там брать было нечего.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті