Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розвиток Марганця –зміцнення індустріальної слави області та України

|«« «« »» »»|

Капітальне будівництво аварійного мосту, який є в'їзними воротами в Марганець, – один із ключових проектів розвитку міста, що буде реалізовано за підтримки обласної влади у 2013 році.

Також цього року буде реалізована низка проектів з модернізації галузі ЖКГ, а також ремонту об'єктів соціальної сфери. Про це голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков повідомив під час зустрічі з активом міста Марганець.

Під час робочої поїздки до Марганця голова Дніпропетровської облдержадміністрації провів низку виїзних нарад та зустрівся з активом громади. Дмитро Колєсніков наголосив, що проекти розвитку Марганця – це внесок у зміцнення індустріальної слави Дніпропетровщини та України.

Губернатор окреслив основні напрямки роботи щодо розбудови міста Марганець. Окрім капітальних ремонтів у дитячих садках, школах, лікарнях, які заплановані на цей рік, основна робота буде спрямована на розвиток житлово-комунального господарства міста. Зокрема, ключовим проектом розвитку міста на 2013 рік є капітальна реконструкція шляхопроводу по вул. Лермонтова. Він є єдиним в'їздом до міста і на сьогоднішній день знаходиться в аварійному стані. Тому цього року за ініціативи обласної влади у державному бюджеті передбачено 5,5 млн грн на капітальну реконструкцію цього шляхопроводу та автопідходи до нього.

Цього року також буде проведена перша черга реконструкції насосної станції І підйому та реконструкція блоку фільтрів та відстійників на насософільтрувальній станції. Це дозволить покращити якості надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення та зменшити споживання електроенергії насосної станції приблизно на 30%, а також підвищити якість питної води.

У 2013 році державним бюджетом передбачено 1,2 млн грн на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності.

«Загалом на реалізацію цих проектів за ініціативи обласної влади з державного бюджету планується спрямувати більше 20 млн грн, що дозволить підвищити якість життя мешканців Марганцю», - сказав Дмитро Колєсніков.

Особлива увага обласної влади приділяється забезпеченню житлом працівників соціальної сфери м. Марганця. Зокрема, у 2013 році будуть завершені роботи з будівництва нового будинку

Губернатор провів виїзну нараду щодо завершення реконструкції житлового будинку на 30 квартир, які отримають родини вчителів, лікарів та багатодітні сім'ї.

Свою робочу поїздку до м. Марганець голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков призначив на 6 лютого – день, коли місто було звільнено від фашистських загарбників. Разом із ветеранами Великої Вітчизняної війни, керівництвом міста, представниками політичних партій та громадських організацій Дмитро Колєсніков хвилиною мовчання вшанував пам'ять людей, які ціною свого життя завоювали Велику Перемогу. Після хвилини мовчання відбулось урочисте покладання квітів до меморіалу «Вічного вогню».

Марганець пережив 904 дні окупації.

На сьогодні у Марганці залишилось всього 77 ветеранів, в пам'яті яких живут ь події окупації та визволення міста. Серед них – 6 партизан-підпільників, які брали участь в діях партизанського загону на території міста.

Губернатор відзначив, що для нього велика честь спілкуватися із ветеранами війни, героями, які здобули Велику Перемогу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


марганчанин  (06.02.13 21:04): "В частности, в 2013 году будут завершены работы по строительству нового дома"
какой нафиг новый дом?эта коробка стояла уже 20 лет
Відповісти | З цитатою
житель  (06.02.13 16:03): Автор тупица "Капитальное строительство аварийного моста" - сразу будем строить аварийный мост!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті