Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На 20 сільських вулицях Новопавлівки встановлено вуличне освітлення

На 20 сільських вулицях Новопавлівки встановлено вуличне освітлення
У селі Новопавлівка Межівського району відбулася подія, якої довго чекали місцеві жителі. Тут проведено вуличне освітлення на 20 сільських вулиць.

Для одного з найбільших сіл району, яке нараховує понад тисячу дворів та майже три тисячі місцевих жителів, це питання було надзвичайно актуальним, тому й звернулися з проханням по допомогу до голови обласної ради Євгена Удода.

- Таку роботу з освітлення населеного пункту нам вдалося виконати, об'єднавши кошти обласного бюджету, проекту Євросоюзу й Програми розвитку ООН та місцевої громади.

Світло прийшло на усі вулиці й провулки села, зробивши комфортнішим і безпечнішим життя новопавлівців, - сказав, вітаючи місцевих жителів з цією подією, голова обласної ради Євген Удод.

За словами Євгена Удода, залучення міжнародних організацій для реалізації проектів місцевого розвитку дозволяє вирішувати численні питання територіальних громад. Зокрема, тільки минулого року в області було реалізовано понад 50 проектів зі встановлення вуличного освітлення, 20 з них – у рамках співпраці з ЄС/ПРООН.

- Темні сільські вулиці, - переконана Новопавлівський сільський голова Інна Кондратюк, - небезпечні і для водіїв, і для пішоходів. Але для нас, крім вирішення цієї проблеми, є ще один важливий фактор. Відновлення вуличного освітлення дозволить нам досягти значної економії електроенергії та коштів місцевого бюджету.

-Питання енергоефективності та енергозбереження актуальні для усіх розвинутих країн світу. На впровадженні енергозберігаючих технологій постійно наголошує наш Президент Віктор Янукович. Реалізуючи такі проекти, ми не тільки робимо комфортнішим життя наших земляків і меншими витрати місцевих бюджетів. Ми привчаємо людей бути господарями своїх сіл, селищ та міст, по-господарські витрачати свої та бюджетні гроші. За таким принципом живе увесь світ і ми маємо зрозуміти, що енергозбереження – це вимога часу, - підкреслив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (07.02.13 08:46): " объединив средства областного бюджета, проекта Евросоюза и Программы развития ООН и местной общины"- чего все так сложно ??? Відповісти | З цитатою
Елена  (06.02.13 17:41): Да, это большая новость! А Вам слабо представить себя на улицах огромного села в потемках с 16 часов всю зиму? Никому не было дела. А теперь есть. И новость - не о фонарях, а о программе, чтобы остальные села просыпались от спячки, и добивались улучшения условий своей жизни.
Но что я не поняла из сумбурной заметки: освещения не было, теперь есть - и от этого ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ и БЮДЖЕТНЫХ СРЕДСТВ СЕЛЬСОВЕТА??? Это каким образом можно экономить электричество, включая лампочку? И что, сельсовет платить за свет не будет???
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
дмб  (06.02.13 17:40): Это вам не это..., не ГОЭЛРО, то есть. Не электрификация всей страны от Балтийского и до Тихого за несколько лет! Відповісти | З цитатою
from Europe  (06.02.13 13:43): Мда, в 2013 году фонари повесили...новость блеать. Ждём репортаж на CNN, Euronews и других каналах. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті