Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
13:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепропетровщина поздравляет воинов-освободителей

|«« «« »» »»|

Напередодні свята Дня Перемоги в обласному центрі пройшли урочистості, в яких взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни з усієї області.

Зі словами вітання і великої вдячності до воїнів-визволителів звернулися голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул, голова обласної ради Євген Удод та Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко.

- Ми вчимося у вас жити й перемагати в ім'я Вітчизни, працювати так, щоб наші справи були гідні ваших великих звершень, щоб наша країна була сильною, процвітаючою і щасливою. 9 травня назавжди залишиться символом мужності і героїзму нашого народу, - сказав Олександр Вілкул. - Обласна влада активно співпрацює з ветеранськими організаціями, чує і враховує побажання старшого покоління. У Дніпропетровській області створена потужна регіональна система соціальної підтримки ветеранів. Ветеранам надається безкоштовне лікування, санаторно-курортне оздоровлення, проводиться ремонт квартир і будинків. Кожен керівник в області знає – потреби ветеранів повинні вирішуватися в першу чергу. Це моя жорстка вимога. І це завдання, яке ставить перед нами наш Президент Віктор Федорович Янукович, - сказав губернатор Олександр Вілкул.

- День Перемоги, - відзначив Євген Удод, - це свято по-справжньому всенародне, адже в кожній сім'ї є свої герої, на яких рівняються сини, онуки і правнуки. Тому цей день, попри значний час, що відділяє нас від травня 45-го, не відходить у забуття. Тому щороку до пам'ятних обелісків в усіх містах і селах країни приходять вдячні нащадки героїв-визволителів.

Голова обласної ради висловив упевненість, що цей пам'ятний історичний зв'язок не урветься ніколи. Адже героїчний подвиг нашого народу навічно вкарбований в історію країни.

Керівники області та міста нагородили активістів та членів ветеранських організацій пам'ятними медалями „За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області”, нагрудними знаками „За розвиток регіону” та пам'ятними знаками „80 років Дніпропетровській області”.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте