Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Увага, змына руху електропїздів

Увага, змына руху електропїздів
Залізничники Придніпровської з 7 по 11 червня проводитимуть капітальний ремонт одноколійних ділянок Правда – Карнаухівка, Саксагань – Приворот та колії на станції Запоріжжя Ліве.

Середньому ремонту на поточному тижні підлягатиме колія на перегонах Запоріжжя Ліве – Анатолія Алімова, Кривий Ріг – Допоможна, Гейківка – Висунь, Балівка – Дніпродзержинськ Лівобережний, повідомляє прес-служба Придніпровської залізниці.

Також залізничники замінять стрілочні переводи на станціях Вишневецьке та Славгород. На ділянці Партизани – Сокологірне та станції Новомосковськ буде укладено безстикову колію.

Придніпровська залізниця закликає громадян уважно слідкувати за оголошеннями на вокзалах та попередньо планувати свої поїздки, оскільки у зв’язку з колійними роботами в графіку руху приміських поїздів можливі зміни. Загалом з 7 по 11 червня на Придніпровській залізниці буде відремонтовано капітальним ремонтом 9,2 км та середнім – 3,7 км колії. Буде замінено 2 комплекти стрілочних переводів та укладено 10,8 км безстикової колії.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ума не хватает...  (07.06.10 22:10): Adminy (07.06.10 21:48): Для администрации:
Есть простые скрипты которые при нажатии (Ctrl+Enter) Отправляют выделенный фрагмент текста корректору для правки орфографических(и других) ошибок.
уложені10,8 км безстыковой колеи.

Не возмущайтесь, у них БОТы пишут новости.
Відповісти | З цитатою
Adminy  (07.06.10 21:48): Для администрации:
Есть простые скрипты которые при нажатии (Ctrl+Enter) Отправляют выделенный фрагмент текста корректору для правки орфографических(и других) ошибок.
уложені10,8 км безстыковой колеи.
Відповісти | З цитатою
Олден  (07.06.10 17:57): БОГ в помощ. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті