Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

17 квітня - день довкілля

17 квітня - день довкілля
„17 квітня, у день довкілля, у місті відбудеться черговий суботник. Ми повинні масово стати до роботи, щоб навести порядок там, де це потрібно ,-” наголосив сьогодні під час апаратної наради міський голова Іван Куліченко.

Він наказав комунальникам та керівникам районів активізувати роботи з благоустрою, оскільки до 9 травня залишилося менше місяця, а до цього часу місто слід прибрати. Іван Куліченко, з-поміж іншого, поставив задачу організувати прибирання коси веслувального каналу та висадку дерев на бульварі Слави і прилеглих до нього територіях.

В день довкілля до роботи стануть представники міської та районних рад, працівники промислових підприємств, вчителі, лікарі, студенти, комунальники. Вони прибиратимуть парки, сквери, прибережні зони, зупинки громадського транспорту, упорядковуватимуть братські могили, меморіальні комплекси та пам'ятники. Також у парках та зелених зонах висаджуватимуть дерева, кущ та квіти, повідомляють в управлінні з екології Дніпропетровської міської ради.

Щорічно згідно указу Президента у третю суботу квітня проводиться День довкілля. У Дніпропетровську згідно з розпорядженням міського голови з 10 березня оголошено двомісячник з благоустрою. Протягом зазначеного часу працівники комунальних служб, підприємств та організацій прибирають міські вулиці, прибудинкові території, міста масового відпочинку, парки та сквери. Окрім того в цей період заплановано проведення суботників. Перший відбувся 27 березня, другий пройде 17 квітня.

У загальноміському суботнику 27 березня взяли участь майже 50 тисяч осіб. Тоді було прибрано 350 га території, ліквідовано 120 смітників, висаджено понад 380 дерев та кущів, створено 8 га нових газонів і квітників, зазначають в управлінні з питань екології Дніпропетровської міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Влад  (14.04.10 11:12): 123,+100
Только не подавать в суд, т. к. ничего уже не добьёшься этим.
А начинать потихоньку резать этих свиней у них в кабинетах, в машинах, на улицах!Loc0,Сорри, но у Вас рабская психология, мне искренне жаль Вас.
P. S. Посмотрите на киргизов.
Відповісти | З цитатою
123  (14.04.10 10:08): Попустительство дармоедам из городской администрации и любовь к городу - разные вещи.
И пока в ситуации, когда "все жк-службы отказались работать, не забастовка, а отказ в 100%. " народ выбирает вариант пахать за них, а не подавать в суд на эти самые ЖК службы+ отказ платить за то, чего нет, ситуация не изменится.
Відповісти | З цитатою
Loc0  (13.04.10 22:53): Крик (13.04.10 14:50), о, свинюра нарисовалась!..
"Ну шо... докажем шо мы быdло и пойдем на халяву пахать..." - ты уже доказал, что ты быdло этим коментарием.
"... или нехай ворюги сами пашут за свои нехилые зарплаты и откаты?" - а если эти скоты не хотят работат на город?
представьте, все жк-службы отказались работать, не забастовка, а отказ в 100%. Много ли простого люду выйдет, оценит ситуацию своего двора, вытащит старенький прицеп, и потихоньку станет по 2 куба мусора вывозит, не за вознаграждение, /хотя нет, вознаграждение - это изумленные, приятно удивленные лица горожан (а не отвращение, и фирменное гламуро-быdлятское "Фэ")/ а просто из ПРОСТОЙ!! ЛЮБВИ!!! К СВОЕМУ ГО-РО-ДУУ!!! Вот этот человек по-настоящему Человек!
В принципе и фактически, гламур - это отцензуренное БЫdЛО!
кому НЕНРАВИТСЯ ГОРОД - КАТИСЬ НА ВСЕ 4 СТОРОНЫ, ЛИБО ЗАКРОЙ ТЯВКАЛКУ!
прошу прощение за эмоции... нет сил больше образумывать. поступайте как знаете...
:-(
Відповісти | З цитатою
Серёга  (13.04.10 22:35): Субботник может быть лишь дополнением к работе коммунальных служб, а не заменой. Город действительно полон мусора, причем везде. Даже на набережной, где Кулич ведет войну с \"громадскими\" урнами. Уж лучше бы он просто убирал город Відповісти | З цитатою
Крик  (13.04.10 14:50): Ну шо... докажем шо мы быdло и пойдем на халяву пахать, или нехай ворюги сами пашут за свои нехилые зарплаты и откаты? Відповісти | З цитатою
никто  (13.04.10 12:41): Viktoria, не дворник виноват, а тот кто занимается вывозом мусора, а именно Экология Украины и компания Гринко, дворник же на своем горбу вывозить мусор при любом раскладе не сможет, да и за мусор вы не дворнику платите а в уполномоченные организации Экология Украины и компанию Гринко Відповісти | З цитатою
Егорчик  (13.04.10 12:22): Ну если бы были видны стремления городских властей поддержать порядок, сохранить его, какие-то положительные дела, забота о гражданах, то можно было б и выйти. А так, подмети, а завтра на этом же месте с тебя за паркову сдерут. Короче, неправильный подход... Відповісти | З цитатою
A  (13.04.10 12:11): А когда в городе будет ДЕНЬ ТЕПЛА! Замерзаем в квартирах как собаки, а у НЕГО наверно - тепло. Відповісти | З цитатою
Любитель пива  (13.04.10 10:54): Ачередная показуха,
а на деле получается что мерия расписывается в несостоятельности уборки территорий коммунальщиками.
И как людям будет работаться если выгоняют из-под палки.
И ваабще попахивает совковщиной !
Відповісти | З цитатою
Влад  (13.04.10 09:54): Степан Андрійович,Абсолютно с Вами согласен!
И этим пользуется наша власть на полную катушку!!!
Нация трУсов и б.ы.д.л.а...
Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті