Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі власниця кіностудії масштабувала бізнес завдяки гранту

У Дніпрі власниця кіностудії масштабувала бізнес завдяки гранту

Олександра Тесленко — власниця кіностудії, яка надає можливість навчатися акторській майстерності, гриму, хореографії, режисурі тощо.

Підприємниця вирішила масштабувати бізнес та створити ще один простір, де діти та дорослі офлайн матимуть змогу опанувати сценічну мову, хореографію, фотографію, арт-терапію, журналістику, вокал, мультиплікацію, бітбокс, живопис.

«В умовах війни наші люди потребують соціалізації та психологічного самовираження через мистецтво та освіту. Тож я розумію важливість цього проєкту», — зазначає Олександра.

Для реалізації задуму, необхідно було закупити генератори, стільці, студійну стійку, мікрофони, рекордери, софтбокси. Коли підприємниця дізналась про урядову програму «єРобота», вона вирішила скористатися пропозицією від держави та почала складати бізнес-план.

Презентувавши ідею комісії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, Олександра отримала позитивне рішення. На отримані кошти вона закупила все необхідне обладнання, зокрема спеціалізовані пристрої для якісної зйомки та світла. А за допомогою служби зайнятості працевлаштувала нових працівників – менеджера та адміністратора.

Якщо ви бажаєте започаткувати чи розширити власний бізнес, звертайтесь до фахівців найближчого центру зайнятості.

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (096)-293-34-69.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті