Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Байкера звинувачують у смерті дівчини: У Дніпрі слухають резонансну справу

Байкера звинувачують у смерті дівчини: У Дніпрі слухають резонансну справу

Ця трагічна історія сталася у нашому місті 31 серпня 2022 року.

Того вечора байкер на мотоциклі збив на пішохідному переході 19-річну дівчину, яка переходила дорогу разом із батьками.

Усі автомобілі зупинилися перед " зеброю ", щоб пропустити пішоходів . Але мотоцикліст на великій швидкості вискочив на перехід ...

Удар був такої сили, що дівчину відкинуло від переходу на 20 метрів. Через деякий час вона померла в лікарні.

Тепер ця справа слухається у суді. А захисником потерпілої торони стала відома дніпровська адвокатка Юлія Сегеда. Вона розповіла про деталі цієї справи та суду таке:

« У мене нова справа. Дуже важка. І професійно, і морально. Боляче дивитись на маму, що втратила дитину. І огидно дивитись на того, хто ненавмисно, але вбив дівчину, а зараз намагається уникнути відповідальності.

Колись це була резонансна подія. 31 серпня 2022 року ввечері байкер на мотоциклі збив на пішохідному переході 19-ти річну дівчину, яка переходила дорогу разом з батьками. Автомобілі зупинились та пропускали пішоходів, але байкер вирішив всіх об'їхати, він буквально вискочив на «зебру», зніс дівчину, яку відкинуло на 20 метрів… Через місяць вона померла в лікарні від травм.

Боляче слухати , як мати розповідає про свою загиблу доньку. Вони переселились в Дніпро з Донецької області, батьки врятували дитину від війни. Дівчинку не цікавили нічні клуби, вона читала книжки, кожного вечора гуляла з батьками набережною. Така собі домашня дитина, яка навчалась, захоплювалась природою, любила батьків. Батьки ховали дитину у весільному вбранні. Уявляєте як мати купує своїй доньці весильну сукню, фату, взуває дівчину в кросівки бо вона любила ходити в кросівках… і кладе дитину в труну?

Мені важко жити з тим що я почула, а вона це пережила…

До мене мати загиблої дівчини звернулась тільки зараз, бо байкер намагається уникнути відповідальності.

Він притягався до адмін.відповідальності за порушення ПДР десять раз… І це тільки ті випадки що він попався.

В 2017 році п'ять раз, три з них в один місяць, два з них в один день з різницею у 30 хвилин. Насичений був місць… Потім у 2018-му, потім у 2020-му, у 2021-му, у 2022-му. Цікаво що у січні 2022 року він був оштрафований за те, що не пропустив пішохода на пішохідному переході, а в серпні 2022 року він збив дівчину на пішохідному переході насмерть. Байкер з порушенням ПДР та з перевищенням швидкості відкинув дівчину своїм байком на 15 метрів. Тяжкі пошкодження. Вона померла в комі не приходячи до тями.

Поліцейські, судді! Коли ви поблажливо ставитесь до систематичних порушників ПДР ви запускаєте відлік життєвого часу для якоїсь живої людини, можливо дитини… П одумайте про це…

А ще у мене питання до байкерської спільноти… Ви ж позиціонуєте себе як соціально відповідальні… Як же так? Ваш колега не допоміг батькам дитини ні копійкою. Чому ви в таких випадках не цікавитесь як лікується постраждала, чому ви не збираєте кошти на допомогу, чому ви піарите свої благодійні проекти та кидаєте постраждалих, чому ви захищаєте того, хто нехтуючи правилами позбавляє життя людину? Я шукала якусь офіційну заяву від спільноти, шукала може були спроби допомогти… Ні, нічого… Сумно.

Наступне судове засідання по кримінальній справі по обвинуваченню водія мотоцикла призначено в Жовтневому районному суді м.Дніпра на 27.05.2024р. на 15:00 (суддя Шелестов)».

Фото зі сторінки Юлії Сегеди.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті