Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Скандал у Дніпрі: вчителька побила ученицю

Скандал у Дніпрі: вчителька побила ученицю

Історія набула розголосу після скарг постраждалої учениці. Сама ж учителька швидко написала заяву про звільнення.

Як розповіла заступник начальника управління освіти Департаменту гуманітарної політики Олена Яковенко, в одному із навчальних закладів Дніпра відбулася конфліктна ситуація між ученицею школи 69 та вчителькою початкових класів гімназії 45.

Конфлікт почався з того, що педагог образила дитину. Деталі конфлікту не уточнюють, але відомо, що вчителька обізвала дівчину, а потім завдала їй тілесних ушкоджень. Про це повідомила директор школи 69, де навчається потерпіла учениця.

А ось директор гімназії 45, де працювала вчителька, про конфлікт повідомила лише після того, як педагог написала заяву на звільнення, а адміністрація видала відповідний наказ із закладу, - повідомляють у департаменті освіти:

«За словами заступниці начальника управління освіти Департаменту гуманітарної політики Олени Яковенко, вчора у одному із закладів освіти Дніпра відбулася конфліктна ситуація між ученицею школи 69 та вчителькою початкових класів гімназії 45.

Педагогиня образила дитину.

А після цього, за словами батьків та за письмовим повідомленням директорки школи 69, вчителька нанесла дівчині тілесні ушкодження

При цьому директором гімназії 45 про цю конфліктну ситуацію було повідомлено управлінню освіти лише після того, як вчителька написала заяву на звільнення та видано відповідний наказ по закладу.

Відповідно до законодавства приймає чи звільняє працівників виключно керівник цього закладу.

Управлінням освіти проведено нараду з керівниками закладів, де максимально наголошено на посиленні контролю за чергуванням педагогів на перервах та особливому контролі дотримання педагогічної етики».

Відео про це можна подивитися тут.

Ілюстративне фото з відкритих джерел.

Gorod.dp.ua на Facebook.


шут  (12.04.24 11:27): Очень мутно описано ЧП!!! Что предшествовало оскорблению!!!65 Відповісти | З цитатою
гость  (12.04.24 09:59): Два раза одно и тоже написали в статье. а толком ничего не разъяснили. Пострадавшая - ученица 69 школы. Учительница из 45 гимназии. 2 разных заведения. Где произошел конфликт, не понятно. Из за чего, не понятно.
Вопрос. Зачем это размещать на сайте? Если после прочтения больше вопросов, чем ответов.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті