Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Через конфлікт з податковою, Дніпро втратив одного з найбільших платників податків, співвласника Монобанку

Через конфлікт з податковою, Дніпро втратив одного з найбільших платників податків, співвласника Монобанку

Відомий банкір Гороховський переїхав з Дніпра і тепер платитиме податки у Миколаєві.

Про це повідомив Олег Гороховський.

Як заявив співвласник monobank, переїзд відбувся за запрошенням голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталія Кіма та після конфлікту з податковою службою у його рідному Дніпрі.

«Як ви напевно здогадуєтеся, я є одним із найбільших платників податків у своїй області. Усе життя я платив податки у Дніпрі, це моє рідне місто, і навіть коли переїхав до Києва, я не змінював прописку та платив десятки мільйонів гривень ПДФО на рік у Дніпрі. За цей час, як і заведено в наших широтах, я не отримав нічого крім пильної уваги податкової до моєї звітності та бажання знайти, що ж я приховую.

Останньою краплею став чотирьохсторінковий запит на пояснення доходу 70 800 гривень, який я зарепортив як дохід на залишок коштів на рахунку в Interactive brokers, і за яким я сплатив теж ПДФО — 13 000 грн. Їх зацікавив цей дохід і вони надіслали чотирьохсторінковий запит із вимогою пояснити все, включаючи, як зазвичай, головне питання — хто вбив Кеннеді», — написав Гороховський.

Після цього, за словами бізнесмена, він мав розмову з Віталієм Кімом, головою Миколаївської ОДА, який запропонував Гороховському змінити місце проживання та сплати податків на Миколаїв.

«У нас фронтовий регіон, бізнесу тяжко, податків збираємо мало, давай до нас у Миколаїв, плати податки у нас, ми тебе на руках носитимемо», — переказав Гороховський слова Кіма.

Таким чином співвласник monobank винайняв квартиру і прописався в Миколаєві.

«Плачу податки там. Мене не носять на руках, але щоразу, коли від мене надходить ПДФО до бюджету Миколаєва, Віталій телефонує мені і каже «Дякую!», — додав Гороховський


Gorod.dp.ua на Facebook.


Частный предприниматель со ста  (14.03.24 14:29): Прописан там ,предприятие оформленно здесь ! будет платить и там и здесь ! чтоб не был самым умным ! разве что ,Ким порешает с самим Зе ,чтоб не трогали !! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті