Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 04 червня 2024
06:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ошукала пенсіонерку на 4 тисячі доларів: мешканка Дніпра у 14 разів сяде у в'язницю

Ошукала   пенсіонерку на 4 тисячі доларів: мешканка Дніпра у 14 разів сяде у в'язницю

У Хмельницькому до 3,5 років ув’язнення засудили шахрайку, яка ошукала 83-річну пенсіонерку за схемою «ваш родич у біді».

Це вже 14-та судимість 37-річної гастролерки з Дніпра. Раніше вона притягувалась до кримінальної відповідальності і на рідній Дніпропетровщині, і на Одещині.

13 вересня 2023 року близько 20:30 години до 83-річної пенсіонерки зателефонувала невідома жінка, яка представилась її опікункою та повідомила, що потрапила в ДТП і потребує коштів на лікування.

Стурбована пенсіонерка погодилась допомогти. І вже за деякий час зловмисниця, одягнувши перуку, приїхала до потерпілої додому та представилась медпрацівницею. Старенька віддала шахрайці 4 тисячі доларів США, після чого та навіть написала їй розписку та пішла геть.

Те, що пенсіонерку ошукали, зрозумів її сусід, який одразу ж зателефонував до поліції.

Правоохоронці затримали 37-річну зловмисницю, яка уже мала намір покинути місто. Окрім зазначеної суми у затриманої правоохоронці вилучили ще й близько 80 тисяч гривень.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав фігурантку винною за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та засудив її до 3,5 років ув’язнення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


А говорят ещё  (22.02.24 14:35): Пенсионеры,бедные,несчастные,голодают,самые незащищённые,,я сколько работаю, ещё не смог даже 1000 долларов скопить за всю жизнь.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті