Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
10:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Біля Монастирського острова з'явилася велика зграя лебедів

Біля Монастирського острова з'явилася велика зграя лебедів

На Монастирському острові у Дніпрі помітили велику зграю лебедів.

Про це повідомляє Facebook-сторінка "Тваринний світ України".

У Дніпрі спостерігається значне збільшення кількості лебедів. Раніше їх можна було помітити у парах, а тепер вони з’явилися цілими родинами або навіть зграями.

“Монастирський острів, набережна, зграя лебедів, нарахували 19 штук. Таку кількість бачимо вперше”, – пише місцева мешканка Марина Стадник.

У Дніпрі переважно зустрічаються лебеді-шипуни, які зазвичай мешкають на прісних водоймах. Ці птахи можуть переносити невеликі морози, тому вони часто залишаються на зимуванні в Україні. Лебеді харчуються водяними рослинами, шукаючи їжу під водою. Коли водойми замерзають, їм доводиться шукати живлення на суходолі, переважно злакові та кормові рослини. Важливо відзначити, що годувати лебедів хлібом заборонено. Нагадаємо, щоб допомогти птахам пережити зиму, потрібно знати, який корм їм можна давати, а який – категорично заборонено.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Віктор  (01.02.24 07:24): Гугл: Лучше всего кормить лебедей и уток овсянкой, просом, ячменем или пшеницей. Кроме того, подойдут мелко-нарезанные овощи: морковь, капуста, свекла и вареный картофель. Відповісти | З цитатою
питання  (31.01.24 16:38): так напишіть чим можна кормити лебедів. людибудуть правильно це робити Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті