Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
14:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» уступил в первом контрольном матче зимних сборов

СК «Днепр-1» уступил в первом контрольном матче зимних сборов

Серию контрольных игр начал поединок с австрийским «Штурмом», в котором днепряне уступили 1:2.

Но подлинным украшением игры стал гол нападающего днепрян Даниэля Кивинды.

Подробней о матче рассказал официальный сайт СК «Днепр-1»:

«СК «Дніпро-1» – «Штурм» (Грац, Австрія) 1:2 (0:2) 

«Дніпро-1»: 1 тайм: 1. Волинець, 3. Адамюк, 39. Сваток (кап), 5. Сарапій, 11. Мірошніченко, 18. Бабенко, 8. Піхальонок, 22. Рубчинський, 9. Гуцуляк, 20. Горбунов, 7. Філіппов. 2 тайм: 33. Юрчук, 30. Кравець, 6. Горін, 66. Авраменко, 42. Пасіч, 19. Вітіньо, 23. Баденко, 88. Мельниченко, 14. Гаджиєв, 28. Маркос Андре, 99. Ківінда.

Голи: Байрет (12), Прасс (30), Ківінда (72).

У стартовому матчі 2024 року суперником дніпрян став один з лідерів австрійського чемпіонату і учасник плей-офф поточного розіграшу Ліги Конференцій «Штурм» з Граца. Тренерський штаб спортклубівців провів гру двома різними складами у кожному з таймів. До перерви зіграли ті, кого вболівальники в основному і бачили у складі команди минулої восени.

Дніпряни на початку гри більше контролювали м’яч, на що австрійці відповідали щільним пресингом. Першу перспективну атаку спортклубівці провели на 8-й хвилині, коли Адамюк гострою подачею знайшов Горбунова, але його удар накрив захисник і все закінчилося лише кутовим. Натомість перша гостра комбінація «Штурма» принесла суперникам успіх – Байрет спокійно замкнув пас партнера з правого флангу, залишившись на одинці з Волинцем. Одразу ж австрійці могли подвоїти рахунок, перехопивши м’яч у карному майданчику дніпрян, але Прасс пробив вище воріт метрів з восьми.

Спортклубівці ж більше розраховували на стандарти – після третього кутового Гуцуляк міг замикати навіс, але не влучив по м’ячу, а після четвертого Адамюк пробив повз цілі. Австрійці, сезон яких відновиться вже 2 лютого і котрі вже тривалий час ведуть підготовку, в атаці були гострішими. На 19-й хвилині Бабенко у підкаті не дав пробити Байрету, а ще за якийсь час міг відзначитись Газібеговіч, який виходив сам на сам з Волинцем, але голкіпер дніпрян перервав удар суперника, після чого Адамюк вибив м’яч з лінії воріт на кутовий. І все ж таки австрійці забили другий гол до перерви – до успіху привів щільний удар Прасса влучно у кут метрів з 20-ти.

До перерви дніпряни продовжували грати у свій футбол, непогано тримали м’яч, а також були і перспективні підходи до карного майданчику суперника, але вони закінчилися заблокованими ударами Адамюка і Піхальонка, а перед самою перервою спортклубівці подали свій п’ятий кутовий, але і після нього австрійці зуміли відбитися.

У перерві склад дніпрян не тільки повністю оновився, а і команда перейшла на гру у три центральних захисники і два форварди. «Штурм», який продовжив грати основою, одразу ж створив небезпечний момент, але Юрчук виграв ближній бій у Кітейшвілі. Проте поступово дніпряни, більшість яких – це молоді виконавці, стали прибирати ініціативу до своїх рук, раз за разом непогано наближались, до воріт суперника, але гостроти все ж таки не вистачало. Запам’яталися дві гострі передачі Вітіньо на Ківінду, але в обох випадках форвард не зумів зачепитися за м’яч у чужому карному майданчику. І все ж таки Даніелю вдалося відзначитись голом, та ще й яким! Успіх приніс шостий кутовий спортклубівців – Гаджиєв подав, а Ківінда п’ятою у дотик спрямував м’яч у дальній кут!

На це австрійці відповіли гострою контратакою, і Юрчук врятував дніпрян після виходу сам на сам Байрета. Загалом, пропустивши гол австрійці почали грати більш активно і на 83-й хвилині вони створили ще один небезпечний момент, але Кітейшвілі пробив вище воріт метрів з 11-ти.

У підсумку дніпряни мінімально поступилися у своєму першому спарингу на зимових зборах».

Видеообзор матча:


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте