Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі троє жінок за 2 тисячі доларів оформляли підроблені довідки для ухилянтів

У Дніпрі троє жінок за 2 тисячі доларів оформляли підроблені довідки для ухилянтів

Троє жінок налагодили виготовлення підробленої медичної документації про визнання чоловіків обмежено придатними до військової служби за станом здоров’я для уникнення від призову. Свої послуги вони оцінили у 2 тисячі доларів.

Слідчі викрили підозрюваних у злочині - це три жінки віком 27, 36 та 45 років. Вони здійснювали повний супровід у проходженні фіктивної військово-лікарської комісії та отримання пакету відповідних документів. За виготовлення «медичної» документації зловмисниці просили наперед 1000 $, а щоб отримати вже готові документи замовник мав сплатити ще 1000$. Отримані довідки про обмежену придатність до військової служби ухилянти могли використовувати для виїзду за кордон.

На підставі зібраних доказів за організацію схеми для ухилянтів трьом фігуранткам слідчі повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 ККУ). Також одній з жінок повідомлено про підозру у підробці документів (ч. 1,4 ст. 358 ККУ).

18 січня 2024 року поліцейські спрямували справу на розгляд до суду.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті