Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
10:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» снова стартует в Лиге чемпионов

|«« «« »» »»|

Вчера днепровский спортклуб вышел из отпуска и озвучил программу спаррингов на зимних сборах.

В соперниках днепровского клуба – сплошь чемпионы и лидеры первенств своих стран. Как шутят болельщики, СК повторно стартует в Лиге чемпионов, чтобы реабилитироваться за неудачу прошлым летом…

О новостях команды официальный сайт СК «Днепр-1» рассказал:

«…З особливим настроєм працівники бази у Придніпровську розчищали засніжені доріжки сьогоднішнім ранком. Посмішки, радісні емоції від зустрічі і навіть сонячна погода – здається, все налаштовує на оптимістичний робочий лад після перерви. Як зазвичай, у перші дні тренування команди поєднується з медичним оглядом. На базі гравці здають аналізи, проходять обстеження, відвідують профільних фахівців. А в одному з медичних центрів міста їм також обстежують серце.

Для медогляду спортклубівців розподілили на групи. У перший день до лікарів завітали Валерій Юрчук, Руслан Бабенко, Володимир Танчик, Яків Кінарейкін, Рамік Гаджиєв та низка молодих футболістів, які вперше пройдуть збори з основним складом.

Ближче до вечора першого робочого дня «Дніпро-1» провів тренування. Відбулося воно у манежі бази. Головний тренер Юрій Максимов провів перший діалог з командою у притаманній манері з фірмовими жартами. Водночас він налаштував гравців на робочий лад, окресливши плани на період підготовки.

Саме заняття, зрозуміло, мало на меті втягнути гравців у тренувальний процес. Усі вони отримали програму підготовки на час відпустки, тож зовсім не виглядали, як-то кажуть, розтренованими. Працювали спортклубівці близько години, протягом якої ретельно розім’ялися та провели декілька кіл естафети, протягом якої воротарі працювали окремо з Миколою Медіним.

У своїх враженнях та емоціях футболісти були одностайними: вони скучили за командою та мають велике бажання боротися за найвищі місця.

Зазначимо, що у лазареті команди продовжують перебувати Ігор Когут та Богдан Лєднєв. Водночас, дуже приємно відзначити, що поступово відновлюється після травми Максим Третьяков. Він хоч і має ще певний час працювати за індивідуальною програмою, але робитиме це вже разом з партнерами по команді. Більш детально про реабілітацію гравця читайте та дивіться в його ексклюзивному інтерв’ю завтра.

У рідному місті «Дніпро-1» працюватиме три дні, після чого вирушить на збір до Туреччини. Там підготовка складатиметься з двох етапів: 20 січня – 2 лютого та 5 – 17 лютого.

На зборі у Туреччині «Дніпро-1» запланував низку контрольних матчів. Відзначимо, що майже всі суперники є чемпіонами або лідерами поточного чемпіонату у своїх країнах. На даний момент календар спарингів має наступний вигляд:

25 січня – «Штурм» (Австрія)

30 січня – «Черно Море» (Болгарія)

2 лютого – «Ракув» (Польща)

6 лютого – «Дечіч» (Чорногорія)

10 лютого – «Аркадаг» (Туркменістан)

13 лютого – суперник уточнюється

16 лютого – РФШ (Латвія)

Про всі зміни у розкладі ми будемо оперативно вас інформувати».

Фото СК «Днепр-1». 

Gorod.dp.ua на Facebook.


Уборщица базы  (17.01.24 03:38): По очеретько ситуация такая- он перейдет в Днепр,если до 25 января снимут трансферный бан,если нет,то он уже в Турции,опять вернётся в шахтер,и будет вести переговоры об уходе в другой клуб Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте