Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
19:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре масштабно отметят День селфи

В Днепре масштабно отметят День селфи

Праздник любителей фотографировать себя в этом году будет проводиться на трех музейных локациях.

День селфи в Днепре будет проводиться в юбилейный, 10-й раз.

К сожалению, Большая война продолжается. Но многие ищут отдушину от хронического стресса войны – в том числе, и в подобных ярких мероприятиях как День селфи.

В этом году он пройдет в Днепре 17 января сразу на трех музейных локациях. Об этом в Днепропетровском национальном историческом музее имени Яворницкого подробно рассказали:

«Наш музей долучається до цієї акції в 10-й раз.

Якщо в минулому році селфі можна було зробити виключно в музеї "Літературне Придніпров'я", то в цьому році ми знову запрошуємо до музею (виставкові зали) та меморіального будинку-музею Яворницького.

Цього року ми пропонуємо нашим відвідувачам три варіанти участі у заході. Всі три варіанти відбудуться 17 січня у середу і за ціною вхідного квитка.

№1. 17 січня з 10:00 до 15:45 чекаємо на вас в музеї. Зробіть селфі на фоні музейних експонатів у виставкових залах. Опублікуйте його на своїй сторінці в Facebook, відмітьте нас (музейну сторінку) та додайте хештеги #museumselfieday2024 та #ДНІМ і будете мати можливість отримати від музею невеличкий презент.

№2. 17 січня з 10:00 до 16:00 Музей "Літературне Придніпров'я" пропонує поєднати міжнародну акцію з літературно-магічною темою дзеркал. В експозиціях можна знайти старі дзеркала, сповнені відлунням слів минулого та сьогодення. Тож, чому б вам не зробити селфі у дзеркалі? Закарбуйте і себе в пам’яті дзеркальної поверхні літературного простору! Спеціально до цього дня підготували для вас таємничі віддзеркалені вірші з поетичного життя Придніпров’я. Завітайте до нас і прочитайте їх у відображенні! Автори та авторки творчих і креативних селфі, які будуть опубліковані у соцмережах з #myseumselfieday2024 та #літмузейДніпро отримають приємні музейні сувеніри. До зустрічі у віддзеркаленні! За вхідним квитком до музею. Адреса: пр. Д. Яворницького, 64. Подробиці за тел. 067-211-0543.

№3. 17 січня з 11:00 до 16:00 меморіальний будинок-музей Дмитра Яворницького пропонує долучитись до міжнародної акції та поринути в ауру оселі "Козацького Батька" сторічної давнини.

Цього дня на Вас чекає сюрприз - після тривалої перерви знову відкриваються для відвідувачів Вестибюль із розписами та Мезонін на 2-му поверсі Будинку. Тож цього дня Ви матимете нагоду зробити селфі на тлі настінних розписів та образів козацької звитяги.

Щоб отримати невеличкий презент, достатньо розмістити фото у Facebook з #садибаЯворницького.

Чекаємо Вас за вхідним квитком до музею (50 грн. дорослий, 20 грн. дитячий). Адреса: пл. Шевченка, 5. Подробиці за тел. 097-522-65-27.

Публікуйте фото під нашим постом чи на своїй сторінці в соцмережі з ОБОВ’ЯЗКОВИМ хештегом: #museumselfieday2024, #ДНІМ, #літмузейДніпро та #садибаЯворницького».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


1  (13.01.24 16:20): наступне свято день гудзика. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте