Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
17:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині знешкодили корупційну схему, яку організувала посадовиця центру МСЕК

На Дніпропетровщині знешкодили корупційну схему, яку організувала посадовиця центру МСЕК

За сприяння в отриманні пацієнтами групи інвалідності, останні повинні були надати фігурантці 500 доларів за кожну довідку.

Викрили «схему» протиправної діяльності оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області спільно зі слідчими Криворізького районного управління обласної поліції.

Встановлено, що службовиця обласного центру медико-соціальної експертизи, маючи вплив на членів МСЕК, отримувала від хворих неправомірну вигоду за розв’язання певних питань. Щоб безперешкодно отримати довідки, а надалі звернутися з ними для встановлення групи інвалідності, хворі пацієнти мали сплатити 500 доларів за кожну.

4 січня на підставі зібраних доказів фігурантці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Наразі проводяться подальші процесуальні дії для встановлення кола можливо причетних до правопорушення осіб і притягнення їх до відповідальності. Процесуальне керівництво здійснює спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанка  (06.01.24 12:33): А когда-то было по другому? Відповісти | З цитатою
Светлана  (06.01.24 10:07): Деньги берут, когда группа положена. Если вы здоровы никто ничего не оформит. Надо не коррупционеров ловить, а схему убирать, сам порядок установления инвалидности. Возле каждого коррупционера полицию не поставишь Відповісти | З цитатою
Интересно  (05.01.24 20:28): ...Вострикова ? Та невже ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті