Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
11:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Ваш родич у біді»: поліцейські повідомили про підозру шахрайці

«Ваш родич у біді»: поліцейські повідомили про підозру шахрайці

Підозрювана ошукала 4-х громадян з різних областей країни на суму майже 40 тисяч гривень.

Шахрайка діяла за однаковою схемою: телефонувала потерпілим, видавала себе за працівника поліції та повідомляла про те, що їх рідним загрожує кримінальна відповідальність за вчинення хуліганських дій. Аби звільнити родичів від відповідальності, жінка прохала перевести гроші на її банківську картку. Таким чином зловмисниця ошукала 4-х громадян.

Викрили шахрайку оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими Криворізького районного управління поліції та кіберполіцейськими. Нею виявилась 33-річна криворіжанка.

В ході проведення обшуку за місцем мешкання зловмисниці, правоохоронці виявили та вилучили банківські картки та мобільні телефони, підтверджуючі причетність жінки до скоєння шахрайств.

Фігурантці повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські застерігають: якщо ви потрапили у подібну ситуацію, негайно зв’яжіться з родичем або з тими людьми, які можуть бути поруч із ним, та перевірте отриману інформацію. Якщо телефон родича вимкнений, не панікуйте, наберіть «102» та перевірте дані, які повідомляють шахраї про ваших рідних.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті