Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Релоковане швейне виробництво з Лисичанська продовжує працювати у Дніпрі

Релоковане швейне виробництво з Лисичанська продовжує працювати у Дніпрі

Двічі релоковані, проте продовжують свою справу попри все.

Швейне виробництво з Лисичанська після початку повномасштабного вторгнення понад місяць продовжувало свою роботу на Луганщині. Його засновник - Дмитро Косилкін займався волонтерством. Через активні бойові дії довелось евакуюватись до Дніпра.

З моменту релокації підприємство перекваліфікувалося з пошиття дитячих курток на пошиття одягу та амуніції для військових. Спершу почали шити найбільш необхідні і популярні речі серед армійців: плитоноски, ремінно-плечові системи (РПС) і кілька різних підсумків.

«Нині ми працюємо у напрямку дитячого одягу з мембранної тканини та надалі виконуємо замовлення для військових. Зараз є попит на тактичне пончо (водонепроникне), яке підприємство відшиває за індивідуальним замовленням. Нам міська влада разом з Укрпоштою за програмою релокації надали машину для вивезення обладнання. Нині в нас працюють 6 працівників: дві дівчини у нас переселенки, інші – дніпряни. Всі професійні швачки з досвідом роботи. Також зазначу, що коли ми приїхали, міська рада нам активно почала допомагати з пошуком приміщення, познайомили нас з іншими виробництвами, допомогли адаптуватись та запрошували на різноманітні заходи для бізнесу, за що ми дуже вдячні», - прокоментувала засновниця бренду одягу «Be Easy» Марія Косилкіна.

Підприємство брало участь у різноманітних грантах; так, від фонду USAID отримали лазерний плотер та інше швейне обладнання.

Від початку релокації Дмитро Косилкін взаємодіє з Дніпровською міською радою. На етапі пошуку приміщення для розміщення виробничих потужностей в місті було запропоновано на вибір декілька варіантів.

Крім цього, міська рада Дніпра допомагає підприємству інформаційно: запрошує до участі у нетворкінгах, конференціях, вебінарах, до науково-комунікаційного проєкту для бізнесу та підприємців «Dnipro & Relocate», організованого Дніпровською міською радою спільно з Агентством системного продажу Альони Сафонової в рамках реалізації гранту за Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та до отримання безкоштовних консультацій у Центрі підтримки бізнесу на базі «Прозорого офісу» з питань розвитку та просування власного бізнесу.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Васек  (23.12.23 23:01): Круто развернулися...молодцы! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті