Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські вилучають із магазинів контрафактні цигарки та алкоголь

На Дніпропетровщині поліцейські вилучають із магазинів контрафактні цигарки та алкоголь

На Дніпропетровщині відбуваються заходи щодо виявлення незаконної діяльності з продажу підакцизної продукції.

15 грудня поліцейські в одному із магазинів с. Українське Петропавлівське району Синельниківщини вилучили нелегальну продукцію — цигарки та алкоголь. За продаж безакцизної продукції правоохоронці притягнули продавця до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 156 КУпАП. Матеріали направлені до суду.

Понад тисячу літрів алкоголю та майже 760 пачок цигарок на понад 294 тисячі гривень вилучили правоохоронці у трьох магазинах у Новомосковську 16 грудня.

Товар продавали без ліцензій. На правопорушників склали адміністративні протоколи за ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Для ухвалення рішення матеріали направили до суду.

Крім цього, в одному із магазинів правоохоронці задокументували факт продажу алкоголю неповнолітньому. При реалізації товару продавщиця не питала про вік неповнолітніх клієнтів та реалізовувала алкоголь усупереч забороні. Інспектори притягнули її до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.156 КУпАП.

Заходи щодо виявлення незаконної діяльності з продажу підакцизною продукцією продовжуються. Якщо ви стали свідком правопорушення, повідомляйте поліцію телефоном «102».






Gorod.dp.ua на Facebook.


Водитель скорой  (19.12.23 09:54): Скоро праздники. Будет что выпить и покурить. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті