Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
09:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вязальный батальон Днепра отправляет нашим воинам сотни пар носков

Вязальный батальон Днепра отправляет нашим воинам сотни пар носков

Уже почти два года волонтерки города вяжут носки, шарфы, свитера для наших защитников.

Об этом удивительном объединении мастериц-волонтеров Городской сайт рассказывал не раз.

С наступлением зимы их работа важна вдвойне. И члены Вязального батальона работают с удвоенными силами, отправляя нашим воинам сотни пар теплых носков!

Кроме этого, нашим защитникам передают и автономные дизельные генераторы. Об этом рассказал один из инициаторов проекта Дмитрий Кисилевский:

«200 пар шкарпеток від Вʼязального батальйону та автономні дизельні обігрівачі передав бійцям Протиповітряних сил, які захищають небо над Дніпром.

Передаю слова вдячності від наших хлопців кожній жінці, залученій у наш проект Вʼязальний батальйон. Бійці ще з минулої зими памʼятають, що ці шкарпетки «везучі» Про їхню здатність не тільки зігрівати, а й рятувати життя завдяки добрій енергетиці, вже складають легенди.

На сьогоднішній день вже понад 60 дніпрянок записалися до нашого Вʼязального батальйону. Вони звʼязали понад 400 пар шкарпеток. Наступного разу передамо їх 25 бригаді.

Всіх, хто має необхідні навички й бажає долучитись до цього благородного проекту, чекаємо у нашій депутатській приймальні в ПК «Металург». Там мої помічники видають пряжу.

Щоб записатися у В’язальний батальйон, реєструйтесь будь ласка за посиланням: https://forms.gle/7dtfi3djScT8Vmhf7 або телефонуйте за номером 097 379 57 19».

Фото со страницы Дмитрия Кисилевского.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте