Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вчиняв домашнє насильство щодо дружини: поліцейські Дніпра повідомили про підозру тирану

Вчиняв домашнє насильство щодо дружини: поліцейські Дніпра повідомили про підозру тирану

Місцевий мешканець упродовж тривалого часу ображав жінку, висловлювався нецензурною лайкою на її адресу, принижував та залякував її.

Працівники поліції складали щодо тирана адміністративні протоколи за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення та виписували терміново заборонні приписи. Однак, чоловік не виправився та продовжував принижувати гідність дружини.

Відносно правопорушника слідчі відкрили кримінальне провадження та оголосили кривднику підозру за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає альтернативні види покарання, найсуворіший з яких - позбавлення волі строком до двох років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (11.12.23 09:10): Тиран - это путен, а мужик даже не бил жену, судя из сообщения. А то, что она трепала нервы мужику это к бабке не ходи. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті