Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водій Mazda, позбавлений прав за п'янку, їздив за підробленим посвідченням та порушував ПДР

Водій Mazda, позбавлений прав за п'янку, їздив за підробленим посвідченням та порушував ПДР

7 грудня птрульні зупинили на проспекті Дмитра Яворницького водія автомобіля Mazda, який порушив правила дорожнього руху.

Під час перевірки його документів поліцейські помітили ознаки підробки водійського. Як з'ясувалося, вказаний кермувальник притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП. Окрім цього отримав минулого року постанову за керування транспортними засобом, будучи позбавленим права керування і не сплатив штрафи. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яке вилучила вказане посвідчення.

На одному з дорожних постів днями патрульні зупинили для перевірки водія автомобіля Renault. Той надав документи. Під час перевірки водійського поліцейські помітили ознаки підробки документу. Також з'ясувалося, що згідно баз данних МВС вказаного документу не значиться. На місце події інспектори викликали слідчих, які вилучили документ.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті