Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДТЕК повернув світло для 81 тисячі клієнтів Дніпропетровщини після негоди

ДТЕК повернув світло для 81 тисячі клієнтів Дніпропетровщини після негоди

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі завершують ліквідацію наслідків негоди. За півтори доби аварійним бригадам вдалося повернути електропостачання 81 тисячі родин в понад 1 тис населених пунктів Дніпропетровщини.

Енергетики відновили роботу більшості пошкоджених електроліній та підстанцій й наразі усувають точкові аварії на мережах 0,4 кВ.

Негода, що розпочалася 26 листопада, стала причиною масових падінь дерев та поривів електроліній в регіоні. Без світла залишилися десятки тисяч осель. Найбільш постраждали Нікопольський, Павлоградський, Синельниківський та Кам’янський райони.

Для оперативної ліквідації аварій було задіяно 69 бригад ДТЕК Дніпровські електромережі. Вони працювали цілодобово, щоб якнайшвидше подати напругу в мережу. На ранок понеділка енергетикам вдалося відновити електропостачання для 29 тисяч клієнтів. А до 18:00 – повернути світло ще у 52 тисячі осель регіону.

Енергетики відновили роботу 7,4 тисячі трансформаторних підстанцій та 166 електроліній. Світло повернули у 1044 населені пункти, що були знеструмлені повністю або частково.

Фахівці вже завершили відновлювальні роботи на більшості ліній високої та середньої напруги та наразі усувають точкові аварії на мережах 0,4 кВ.

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті