Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ліквідація негоди: енергетики повернули світло для 29 тисяч клієнтів в 113 населених пунктах Дніпропетровщини

Ліквідація негоди: енергетики повернули світло для 29 тисяч клієнтів в 113 населених пунктах Дніпропетровщини

Енергетики ДТЕК продовжують ліквідацію наслідків негоди, що триває з 26 листопада.

Аварійні ремонти на лініях та обладнанні проводять одразу по мірі виявлення нових відключень. Протягом доби фахівці світло повернули у 29 тисяч родин у 113 населених пунктах регіону. Ремонтні роботи тривають. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб незважаючи на складні погодні умови якнайшвидше повернути світло в кожну домівку.

Станом на ранок 27 листопада без світла залишаються 44 тисячі осель у 270 населених пунктах області. Повністю чи частково знеструмлені 114 ліній, 1293 трансформаторних підстанції.

Найбільше постраждали від негоди Нікопольський, Павлоградський, Синельниківський та Кам’янський райони, де шквальний вітер призвів до масових падінь дерев та поривів електроліній.

Для ліквідації аварій задіяно 69 бригад ДТЕК Дніпровські електромережі – 197 працівників та 71 одиниця техніки.

Відновлювальні роботи по лініям 110 та 6-10 кВ планують завершити сьогодні до кінця дня. Після чого будуть розпочаті роботи на лініях 0,4 кВ за точковими заявками клієнтів.

За прогнозами синоптиків, 27 листопада на Дніпропетровщині зберігатимуться складні погодні умови: пориви південно-західного вітру 17-22 м/с та сильна хуртовина. Рівень небезпечності ІІ (помаранчевий).

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті