Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
21:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепровском Доме искусств открыли выставку работ волонтеров

|«« «« »» »»|

Многие волонтеры не только помогают армии, но и ярко проявляют себя в творчестве.

С начала Большой войны Дом искусств стал вторым домом для многих волонтеров. Здесь регулярно проводят мероприятия, позволяющие волонтерам и переселенцам проявлять свои таланты.

Очередным шагом стала новая выставка, о которой в Доме искусств рассказали:

«Напередодні Міжнародного дня волонтера Дніпровський Будинок мистецтв відкрив виставку творчих робіт волонтерів «І маскуємо, і малюємо». 

В Україні триває повномасштабна війна і кожен українець намагається знайти свою сферу допомоги ЗСУ, щоб якомога швидше наблизити перемогу: збирають кошти на дрони чи ліки, шиють та передають необхідні речі на передову, придбавають машини і переганяють їх на нуль та багато іншого.

Попри все, завдяки нашим захисникам, які боронять нашу свободу, життя продовжується, тому в творчих людей є велике бажання творити, експонувати свої роботи щоб піднімати настрій собі, громаді міста та нашим воїнам.

В експозиції представлено понад 70 творів шести авторів, які у вільний від основної роботи час плетуть маскувальні сітки для наших військових. Ініціатором і натхненником такої незвичайної унікальної імпрези став відомий професійний художник з міста Сєвєродонецьк Борис Романов, який вимушений був із-за навали рф в квітні 2022 року переїхати до Дніпра. Практично з перших днів пан Борис зі своєю дружиною приєднався до волонтерської організації “Павучки Дніпра”, активно увійшов в творче життя художників нашого міста. Група «павучків» на чолі з Б. Романовим почала активно відвідувати мистецькі заходи в нашому Будинку мистецтв. Зараз десять волонтерів-павучків представляють свої твори на виставці у Будинку мистецтв.

Запрошуємо завітати на виставку, де ви зможете побачити живописні роботи Олександра Ярошенка, Турчанової Інни і Сергія Шишканова, пастелі Вікторії Стафєєвої, аерографію Ганни Гринь, декоративно-прикладне мистецтво Олени Іщенко, фото Світлани Кулакової. Борис Романов, що нині представляє благодійний фонд «Гарнізон», подає ніжні акварелі із циклу «Дніпровські замальовки» а також низку графічних портретів волонтерів, створених митцем під час їх роботи з плетіння маскувальних сіток. Акварельні роботи також представляє Ірина Панікарська.

Мета організаторів – показати, що серед нас є ті люди, які, не зважаючи ні на що, не тільки стараються допомогти наблизити перемогу, а й діляться своєю творчістю.

Переглянути виставку можна у виставковій залі Будинку мистецтв щодня з 10.00 до 19.00».

Фото – Валентина Орлова (Дом искусств).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте