Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молодым педагогам Днепра увеличили ежемесячные выплаты

Молодым педагогам Днепра увеличили ежемесячные выплаты
Молодим педагогам Дніпра збільшили щомісячні виплати – рішення депутатів Заголовки на вибір: У Дніпрі збільшили розмір щомісячних виплат для молодих педагогів – рішення 43-ї чергової сесії міської ради Депутати Дніпра підтримали збільшення розміру щомісячних виплат молодим педагогам Під час 43-ї чергової сесії Дніпровської міської ради депутати підтримали збільшення щомісячних виплат для молодих педагогів. «Цю програму із заохочення молодих педагогів Дніпра ми започаткували у 2017 році. Молоді педагоги, які випустились із закладів освіти, тоді отримували надбавку у розмірі 2 тис. грн. Нині ж щомісячна матеріальна допомога становитиме 5 тис. грн (з урахуванням податків). Її отримуватимуть молоді фахівці протягом перших 3 років роботи у закладах освіти Дніпра. Це дійсно важливо, адже ми хочемо, аби в наших школах працювало більше молодих кадрів», – прокоментувала заступниця начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики ДМР Олена Яковенко. На сьогодні муніципальну надбавку отримують 111 молодих педагогів. У цілому школи Дніпра співпрацюють із закладами освіти – залучають звідти молодих спеціалістів. Також приймають на роботу і вимушених переселенців. На сьогодні у школах Дніпра працюють 199 ВПО.
Gorod.dp.ua на Facebook.


М-м-да-да  (23.11.23 07:33): Не думаю, что оклады между "молодыми" и "бывалыми" учителями имеют разницу минимум в 6 тысяч. И на четвертом году работы будешь получать меньше "молодого"?! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
М-м-да-да  (23.11.23 07:25): А с четвертого года ты, уже с опытом и стажем, будешь получать меньше "молодого"?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті