Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Запорізькому шосе завершують комплексну реконструкцію дитячх майданчиків

На Запорізькому шосе завершують комплексну реконструкцію дитячх майданчиків

Для безпеки та комфорту дітей у Дніпрі завершують комплексну реконструкцію майданчиків на Запорізькому шосе, 48.

Наразі роботи тут вже на фінішній прямій, і діти вже з нетерпінням чекають, коли зможуть погратися на оновлених майданчиках. Тут проводять оновлення мультифункціонального майданчика для командних ігор. Демонтували старі стійки для сітки та й саму сітку, яка була в суцільних дірах. Наразі майданчик вже повністю готовий. Тепер тут нове покриття, оновлені футбольні ворота та кільце для баскетболу.

«Влітку цього року нам запропонували зібрати підписи у мешканців будинків, аби у нас відновили майданчики. Ми з задоволенням прийняли цю ініціативу, тому що майданчик був у жахливому стані, сказала б - аварійному, ба більше - тут завжди збиралися якісь незрозумілі особи. Тому ми дуже хотіли і чекали цей майданчик», - розповідає мешканка будинку № 48 на Запорізькому шосе Тетяна Склярова.

Мешканці згадують, що майданчику було вже близько 30 років, і ним ніхто не опікувався. Вандали поламали елементи, які тут були, а деякі навіть покрали. Тож батькам доводилося водити своїх діточок на майданчики у сусідні двори, бо на свій пускати було страшно.

«Те, що в нас тут було, не можна назвати майданчиком. Це було футбольне поле, якась гірка та 2 гойдалки. Все воно було дуже жахливе та іржаве. Зараз все оновлюють, і нам подобається. Були, звісно, розмови - чи потрібно це робити зараз, але ми всі одноголосно вирішили, що цей ремонт - це дуже важливо. Навіть у той час, коли в країні війна, наші захисники боронять нашу незалежність, нашу свободу, майбутнє наше і наших дітей, то ці дитячі майданчики все одно дуже важливі, адже діти – це наше майбутнє», - говорить мешканка прилеглого будинку Тетяна Сухомлинова.
Наразі на об’єкті вже встановили смітники, лавки для сидіння, зробили доріжки з тротуарної плитки, встановили стовпи освітлення, уклали гумове покриття на тренажерному майданчику та дитячому. Наразі в роботі ще майданчик для вигулу собак, але й зараз власники чотирилапих вже випробовують встановлені елементи.
«До кінця цього тижня ми плануємо закінчити роботи по улаштуванню огородження на майданчику, де будуть гуляти собаки, та поставити ще декілька елементів. Ще потрібно встановити балансир, карусель, тенісний стіл доробити, повісити сітку на баскетбольне кільце та виконати деякі інші роботи», - зазначає директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб. Зі свого боку, черговий по місту Артем Нідєлько підсумував: «Ми побачили, як триває комплексна реконструкція. Вона передбачає, що тут тепер майже новий дитячий майданчик, відремонтоване мультифункціональне спортивне поле, гарний майданчик для заняття спортом чи воркаутом. Також поряд з цими майданчиками знаходиться спеціальна зона для вигулу собак. Це один з найбільших об’єктів, який ми у цьому році реконструюємо. Загалом у цьому році ми вже закінчили ремонт 55 об’єктів і плануємо, що до кінця року завершимо оновлення більше ніж 70 майданчиків».






Gorod.dp.ua на Facebook.


Z-ЛЕНЬский  (19.11.23 11:32): ТАK ЗАВЖДИ.
ДИВІТЬСЯ, ПЕРЕСІЧНІ ГРОМАДЯН, ЯК МИ РОБИМО. ВСЕ ДЛЯ ДІТОК.
Відповісти | З цитатою
Артемий  (18.11.23 19:21): Детские площадки уже скоро начнут строить в двух уровнях. И? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті