Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
20:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Знайшли тіла двох рибалок з Дніпропетровщини, які перекинулися на човні

Знайшли тіла двох рибалок з Дніпропетровщини, які перекинулися на човні

Надзвичайна подія трапилася 12-го листопада поблизу села Орлик на Полтавщині.

Там на річці Дніпро перекинувся моторний човен із трьома рибалками. Одному із них, 31-річному чоловіку, вдалося дістатися берега й повідомити про подію рятувальникам.

Наразі відомо, що усі рибалки – з Дніпропетровської області, приїхали порибалити на Кам’янське водосховище. Та внаслідок погіршення погодних умов човен разом із рибалками перекинувся. Його знайшли за 300 метрів від берега. Пошуково-рятувальна операція розпочалася того ж дня. До пошуків залучали два підрозділи обласної рятувально-водолазної служби та надзвичайників Кременчука, також – два човни місцевої пожежної охорони та шість водолазів.

Пошуки тривали чотири дні. Їх ускладнювало каламутне дно, великі хвилі та пориви вітру. Періодично роботу призупиняли через шторм.

На жаль, обох рибалок знайшли лише за декілька днів – 15-го та 16-го листопада у річці Дніпро. Тіло одного з чоловіків ввечері 15 листопада виявили місцеві рибаки. Іншого 16 листопада близько 10:40 із дна річки дістали водолази. Тіло перебувало за сто метрів від місця, де перекинувся човен.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (17.11.23 14:08): Они что плавать не умели? Или под мухой были? Ну 300 метров доплыть до берега можно было. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті