Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Померла третя людина, якій у лікарні Руднєва у Дніпрі робили операцію у серпні

Померла третя людина, якій у лікарні Руднєва у Дніпрі  робили операцію у серпні

З 14 по 28 листопада у дніпровській лікарні імені Руднєва вже вдруге за останні декілька місяців зупинили проведення операцій з декількох спеціальностей: дитяча хірургія, дитяча анестезіологія, хірургія, анестезіологія. Таке рішення схвалило Міністерство охорони здоров’я України. Попередньо, померла третя людина, якій у закладі робили оперативне втручання у серпні.

В ніч з 13 на 14 листопада у лікарні у Харкові померла 41-річна Каріна Кравчун. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на власні джерела.

Як повідомив чоловік Каріни, жінка працювала медсестрою у хірургічному відділенні Харківської міської лікарні швидкої допомоги. 8 серпня 2023 року її прооперували у лікарні імені Руднєва у Дніпрі. Майже одразу після операції стан жінки погіршився. Спочатку Каріну перевели у інший медичний заклад у Дніпрі, де вона провела майже місяць, згодом – вона повернулася у Харківську область, де майже два місяці за її життя боролися колеги. Нажаль, серце жінки зупинилося через поліорганну недостатність.

У Каріни залишилися неповнолітній син, чоловік та батьки, які мають інвалідності 2-ї групи. Висловлюємо співчуття близьким жінки.

Смерті пацієнтів лікарні імені Руднєва

У серпні 2023 року після проведення операцій у лікарні Руднєва у Дніпрі погіршився стан пацієнтів. Загалом мова йшла про 11 постраждалих – 5 дорослих та 6 дітей. В усіх них були різні діагнози та різні операції. Попередньо, погіршення стану пацієнтів пов’язували з тяжкою побічною реакцією на медпрепарати для наркозу.

Усіх пацієнтів, стан яких погіршився, перевели до інших закладів, а діяльність лікарні Руднєва тоді тимчасово призупинили вперше. 11-річний Ілля Шишаков помер 12 серпня. Хлопчику до цього проводили нескладну косметичну операцію. 16 серпня не стало також 32-річного військового Руслана Коріхова. За попередньою інформацією з власних джерел, мова йшла про знеболювальне з діючою речовиною "Пропофол", яке отримували усі постраждалі у той день. Факти смерті людей розслідують.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Алла  (16.11.23 16:13): Фальсификат мед препаратов, некомпетентность врачей, пофигизм врачей. У меня сын сейчас проходит лечение в больнице на скорой. За всё платим начиная с шприцов. Я не знаю ни одного случая когда бы посадили врача за халатность, взятку. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Камышов  (16.11.23 16:02): Заменить обезболивающие препараты на другие. Это что так трудно было сделать? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті