Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 13 мая 2024
15:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Днепропетровщине открыли выставку вышитых бисером картин

На Днепропетровщине открыли выставку вышитых бисером картин

Автор удивительных работ – библиотекарь Ольга Шаляпина из Марганца.

7 ноября мастерица отметила 55-летний юбилей, к которому и открылась эта выставка. 22 года своей жизни Ольга проработала библиотекарем.

Увлечение вышивкой бисером – давнее в ее жизни.

О нем и этой выставке Ольга Шаляпина рассказала сайту nikopol-art.com.ua:

«“Її картини вишиті бісером заворожують своєю натуральністю, свої роботи вона вишиває душею, тонко відчуваючи кожен колір, кожен стібок. Для неї картини немов діти за, якими вона хвилюється та переживає”, - так розповідають про колегу бібліотекарі.

– Ольга Юріївна, скажіть, що для Вас є робота з бісером?

– Вишивання бісером – це можливість для реалізації моїх творчих задумів. Під час процесу , я розслабляюсь та знімаю стрес. Хобі порівнюю з медитацією, в цьому дійсно, щось є. Для мене це відмінний спосіб забути про повсякденні справи та рутину хоча б на годину. Творчість дарує мені не тільки позитивні емоції , але й гарні роботи.

Майстриня погодилася зробити свою персональну виставку на, якій представлені майже всі її неповторні картини з бісеру. Зовсім недавно Ольга Юріївна захопилася роботою зі джгутом. Нове хобі виникло у майстрині не випадково, адже тема виготовлення робіт з джгута не раз лунала на засіданнях клубу при центральній бібліотеці «Магія творчості».

Ольга Юріївна вирішила спробувати себе у цій техніці. Зараз у її приватній колекції дуже багато робіт – настінне панно, скриньки, пляшки незвичайних форм, ляльок.

У кожну свою роботу Ольга Шаляпіна вкладає частинку своєї душі.

“Декор – це відмінний привід зустрітися з друзями, подарувати свою роботу на той чи інший випадок. Милі, чарівні іграшки не залишають людей байдужими: вони подобаються жінкам, чоловікам, дітям. Ці подарунки універсальні,унікальні,різноманітні, бо кожна з них виконуються вручну, тому такі вироби ексклюзивні. Кожна моя робота дарує приємні емоції!”, - говорить майстриня.

Переглянути персональну виставку виставку майстрині можна у центральній бібліотеці Марганця».

Фото сайта nikopol-art.com.ua


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте