Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На обліку в поліції — 10 тисяч домашніх тиранів

На обліку в поліції —  10 тисяч домашніх тиранів

Не мовчіть про домашнє насильство! Телефонуйте 102!

З початку року в поліції Дніпропетровської області складено майже 12 тисяч адміністративних протоколів та понад 7,3 тис. термінових заборонних приписів. За ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України відкрито 213 кримінальних проваджень. Загалом в поліції перебувають на обліку близько 10 тисяч домашніх кривдників.

Для реагування на виклики працюють мобільні групи поліції у містах Дніпро, Кривий Ріг, Кам’янське та Павлоград. Як пілотні проєкти такі групи реагування працюють у Нікополі та Новомосковську. За кожним встановленим порушенням про домашнє насильство поліцейські складають адмінпротоколи та виносять термінові заборонні приписи.

Нагадуємо: якщо ви стали свідком або безпосередньо потрапили в ситуацію домашнього насильства, звертайтесь до поліції за номером «102» або за телефоном Національної «гарячої лінії» з протидії домашньому насильству за номером 0 800 500 335 або коротким номером 116-123.

Gorod.dp.ua на Facebook.


?  (04.11.23 21:46): Чому саме "кривдників"? А як же "кривдниць"? Протягом місяця було кілька вбивств саме жінками і саме вони виступали агресорами. Тим часом жодних відвовідних вчинків чоловіків не було.
Лише сьогодні новина про самогубство чоловіка через дії жінки, в Кривому Розі один на авто покінчив з життям також через психологічний тиск жінки. І знову нічого подібного з боку чоловіків по відношенню до жінок.
Протягом місяця була новина про засудження жінки за домашнє насильство. І знову за той самий проміжок часу нічого подібного по відношенню до чоловіків.
Може досить вже демонізувати чоловіків? Агресори є і серед чоловіків, і серед жінок. Однак, серед жінок їх більше, то чому ви так спотворюєте факти?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті