Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч на Дніпропетровщині виплатили 3,7 млрд грн соцвиплат

Цьогоріч на Дніпропетровщині виплатили 3,7 млрд грн  соцвиплат

У 2023 році Дніпропетровщині надійшло з держбюджету 3,7 млрд грн на соцвиплати – 100% від потреби. Їх отримували майже 200 тис людей.

«Органи соцзахисту населення працюють у безперебійному режимі. Навіть в тих громадах, які постійно обстрілює ворог. Всі виплати людям надходить вчасно. У цьому велика заслуга фахівців. Вихідними вони відзначатимуть професійне свято. Вітаю і дякую за роботу», – сказала заступник начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна.

Вона розповіла, що протягом року державну допомогу отримали, зокрема, майже 65 тис родин, які виховують малих до трьох років. 12,2 тис малозабезпечених сімей. 5,3 тис людей, які опікуються сиротами і дітьми, позбавленими батьківського піклування.

«За рахунок місцевих коштів виплатили компенсацію 2,4 тис людей, які через стан здоров’я потребують стороннього догляду», – додала Надія Задорожна.
Понад 2 тис родин, в яких народилися малюки, отримали бебі-бокси з усім необхідним для немовляти. Ще 9,5 тис батьків обрали грошову компенсацію – 6816 грн.

День працівника соціальної сфери в Україні відзначають щороку в першу неділю листопада.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті