Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
12:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Дніпрі визначили переможців та призерів Всеукраїнського турніру з дзюдо «Патріот»

В Дніпрі визначили переможців та призерів Всеукраїнського турніру з дзюдо «Патріот»

28 жовтня в Дніпрі відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо «Патріот».

Ці змагання пройшли в обласному центрі вже вчетверте. Вони присвячені Дню захисників та захисниць України. Цього року турнір також проходив в день, коли у всьому світі відзначали World Judo Day – день народження засновника дзюдо Дзігаро Кано та Всесвітній день дзюдо.

Вперше з початку війни національні змагання з дзюдо в Дніпрі провели на великій арені спорткомплексу «Олімпійські резерви». Тож боролись водночас на трьох татамі. Рівно о 09:00 в залі всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Всеукраїнський турнір «Патріот» зібрав 159 учасників з Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Черкаської областей та міста Києва.

Честь Дніпропетровщини відстоювали хлопці з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограду, Кам’янського, Синельникового та Новомосковська.

На татамі вийшли юнаки 2008-2009 років народження. Вони визначали найсильніших у дев’яти вагових категоріях. Найзапеклішою боротьба була у вагових категоріях до 60 кілограмів та до 66 кілограмів. В них заявилось до участі найбільше число спортсменів – 36 та 33 відповідно.

Відзначимо, що за поєдинками спостерігав й Президент Федерації дзюдо України Михайло Кошляк. Він взяв участь також в церемонії відкриття змагань. Та вручив посвідчення майстра спорту України Михайлу Рожинову, а сертифікати про виконання майстерського ступеня «1 дан» спортсменам Андрію Сліпку, Олегу Фесенку, Нікіті Задорожньому, Владиславу Москвичу та Заслуженому тренеру України Яну Гарієвичу Саркісянцу.

У підсумку на домашніх татамі Всеукраїнського турніру «Патріот» дніпряни вибороли найбільшу кількість нагород - 18 медалей (4 золотих, 7 срібних та 7 бронзових).







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті