Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро – спортивна столиця: місто приймає Відкритий чемпіонат України з кіокушин карате

|«« «« »» »»|

У Дніпрі проходить Відкритий чемпіонат України з кіокушин карате. На змагання з’їхалися близько 400 спортсменів із 12 областей України.

«Раді вітати у нашому місті таку кількість гостей. Захід проводимо спільно з федерацією кіокушин карате України та Дніпра. Міська федерація потужна – майже 600 дітей займаються цим видом спорту. Сьогодні велике спортивне свято у Дніпрі. І сподіваємося, що всім сподобається. Такі змагання мотивують дітей і надалі тренуватися і досягати нових перемог», - підкреслила заступниця міського голови, директорка департаменту гуманітарної політики дніпровської міської ради Ксенія Сушко.

За словами заступника директора департаменту-начальника управління спорту департаменту гуманітарної політики міської ради Олександра Осипова, переможці цих змагань представлятимуть Україну на Чемпіонаті Європи: «Для переможців окрім кубків, медалей підготовлені ще й призи, подарунки».

Віцепрезидент Національної федерації кіокушин карате України, головний суддя змагань Заур Мамедов додав:

«Максимально готувалися до цих серйозних змагань. Оцінюють спортсменів судді з різних міст України, які мають національну та міжнародну категорії суддівства. Дніпро тут сьогодні представляють 70 спортсменів».

Ганна і Софія приїхали на Чемпіонат до Дніпра з Кривого Рогу.

«Чотири роки вже займаюся кіокушин карате. Не вперше беру участь у подібних змаганнях. Перемогла на обласному Чемпіонаті, а зараз тут на всеукраїнських. Звісно, сподіваюся на перемогу», - додала Ганна.

Змагання проходять у всіх вікових категоріях (від 6 років). Розігрується 76 комплектів медалей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті