Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі черговий по місту відвідав водолазно-рятувальну службу ДСНС

|«« «« »» »»|

У Дніпрі міська влада постійно взаємодіє з підрозділами ДСНС, щорічно виділяє допомогу за запитом керівників. У цьому році було виділено субвенцію в розмірі 1 400 000 грн на придбання паливно-мастильних матеріалів.

Окрім цього, нещодавно надали допомогу у вигляді субвенції на суму 3 млн грн на придбання водолазних костюмів.

До водолазно-рятувальної групи завітав заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР Дмитро Редька, який сьогодні чергує містом.

«Завдяки тісній співпраці з міською владою, зокрема, з мером Дніпра Борисом Філатовим, який дуже багато робить для пожежно-рятувальної служби, для водолазного-рятувальної служби, закупимо обладнання, яке допоможе водолазам виконувати ще краще завдання за призначенням - виконувати пошукові роботи. Наразі проходить закупівля даного обладнання», - розповів заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Сергій Корінний.

Придбають водолазні костюми для особового складу, щоб кожен був забезпечений індивідуальним костюмом.

«Це 5 гідрокостюмів «сухого» типу та 5 «мокрого» типу. «Сухого» типу костюми використовуються при температурі води менше 10 градусів, а «мокрого» – при температурі вище. Також закупимо ще апаратуру підводного радіозв’язку для з’єднання 2-х робочих водолазів під водою та водолазом, який на суші», – уточнив заступник начальника водолазного-рятувальної групи Віктор Сергеев.

Ще завдяки взаємодії з міською радою, вдалось залучити допомогу до Дніпра за сприяння Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу – водний дрон.

«Цей дрон останнього покоління найкращий в Україні», – підкреслив Сергій Корінний.

«Постійно взаємодіємо із зазначеним підрозділом. Міська рада й надалі буде співпрацювати та за замовленнями керівників підрозділів надавати допомогу», – сказав заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР Дмитро Редька.

Також перевірили й найпростіше укриття. Воно розраховане на 30 людей.

«В укритті є все необхідне за вимогами ДСНС. Приміщення оснащене пожежною сигналізацією, є вода, санвузол. Також укриття забезпечене аварійним освітленням. Побаченим задоволений», – підсумував Дмитро Редька.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті