Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Тому що прокинулась нація». У Дніпрі пройшла творча зустріч з видатною українською акторкою Адою Роговцевою

|«« «« »» »»|

У Дніпрі відбулась творча зустріч із видатною українською акторкою театру та кіно Адою Роговцевою. Говорили про «зросійщення», українську ідентичність та свідомість.

З міркувань безпеки спілкування відбувалось на станції метро «Вокзальна». Серед гостей заходу як молодь, так і люди старшого віку.

Одразу після пар, на зустріч з Адою Миколаївною прийшли Артем та Владислав. Вони курсанти другого курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Хлопцям 17 та 19 років відповідно.

«Нас запросили і ми з радістю погодились прийти. Думаємо дізнаємось щось цікаве для себе, познайомимось з такою видатною особистістю», - сказав Артем.

«Я не знайомий з творчістю Ади Роговцевої, її більше мої батьки знають. Але це дійсно історична, видатна та цікава особистість, в неї великий творчий, життєвий шлях. Тому сьогодні ми тут – не хотілось упустити можливість з нею познайомитись», - додав Владислав.

А от пані Людмила добре знайома з творчістю Ади Роговцевої - дивилась фільми. Аду Миколаївну вважає одною з кращих українських акторок.

«Я її дуже поважаю, для мене вона моральний авторитет. Прийшла, бо хочу почути її думки, якісь можливо поради. Адже вона як акторка прекрасна, чудова волонтерка, громадська діячка. Вона для мене така собі мотивація не розслаблятися і завжди йти вперед», - поділилась пані Людмила.

Візит Ади Роговцеви до Дніпра відбувся до Дня української писемності та мови. Ідея запросити Аду Миколаївну до нашого міста належить активній молоді.

«Саме молодь міста обрала людину, яку б вони хотіли послухати. Вони ініціювали та організували цю зустріч. Захід було розраховано на 300 гостей, але фактично людей прийшло більше», - прокоментував Сергій Луденський в.о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (28.10.23 10:43): Надо же о себе как-то напоминать. Заодно и денег дадут. Відповісти | З цитатою
Знающий  (28.10.23 08:50): Ага при всех властях на плаву, когда надо было революционерка, а сейчас ярый патриот, всегда удобно, а какая нация проснулась? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті