Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
12:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кімната для мам з малюками та дитяча. У Дніпрі чергова по місту перевірила пункт незламності

|«« «« »» »»|

Зарядні станції та генератор для безперебійної роботи. У Дніпрі пункти незламності укомплектовані та готові під час відключень світла приймати містян.

В один з них, що на базі центру соціальної підтримки дітей та сімей «Барвінок» по вул. Янтарній, 45, завітала начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики ДМР Ірина Максименко, яка сьогодні чергує містом.

«Пункт забезпечений усім необхідним обладнанням для перебування тут людей у разі тривалого відключення електроенергії. Є окрема кімната для заряджання пристроїв, є спеціальні зарядні станції. Маємо запаси питної та технічної води. Також стоять електрочайники, закуплена кава, чай та печиво. Підготовлений генератор. Облаштована окрема дитяча кімната, щоб дітки могли гратися, розмальовувати та читати, а поруч – кімнатка для мам з немовлятами, тут ми підготували памперси, необхідні речі для догляду за малечею, є ліжечка. До того ж тут щодня чергує медсестра», – показала виконуюча обов?язки методиста центру соціальної підтримки дітей та сімей «Барвінок» ДМР Олександра Лакома.

«Тут є все необхідне для комфортного перебування людей. Також побачила у кожній кімнаті пункту незламності кварцову лампу, тут проводиться очищення приміщень. Пункт може прийняти 30 людей. Зазначу, що на базі закладів соціального захисту за 6 адресами є пункти незламності», – уточнила Ірина Максименко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті