Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні змінюють Правила дорожнього руху: що треба знати

В Україні змінюють Правила дорожнього руху: що треба знати

Уряд схвалив зміни до Правил дорожнього руху з метою наближення законодавства України до законодавства Європейського Союзу.

Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, йдеться про перевезення у транспортних засобах дітей, а також увімкнення фар за межами населеного пункту, передає УНН.

За даними Мельничука, зміни до ПДР передбачають обовʼязок вмикати під час руху на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар.

Крім того, закріплено заборону перевозити дітей, зріст яких менше 150 см, у транспортних засобах без використання дитячих утримуючих систем, що дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки, передбачених конструкцією цього транспортного засобу і на задньому сидінні мотоцикла та мопеда, крім ряду випадків.

Також, уточнено перелік дорожніх знаків, якими позначено спеціальні місця для стоянки на автомагістралях і дорогах для автомобілів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (22.10.23 07:13): Вам заняться нечем? Страна воюет! Или нет. Відповісти | З цитатою
баба Маня  (21.10.23 16:32): а пенсии и зарплаты когда приблизите к европейским? шоб вас паралич разбил, тв ари Відповісти | З цитатою
Строитель  (21.10.23 10:50): Очередная европейская полная дурь.. Носятся с этой "Европой" как дурень с писаной торбой.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті