Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дітей загиблих військових із Дніпра відправили до Іспанії

Дітей загиблих військових із Дніпра відправили до Іспанії

Благодійний фонд «Народна Армія» Романа Зозулі разом із партнерами організував відпочинок в Іспанії дітей загиблих героїв.

Міський сайт неодноразово розповідав про волонтерські проекти відомого екс-футболіста «Дніпра» та патріота України Романа Зозулі та організованого ним фонду «Народна Армія», які активно допомагають нашій країні.

Черговим проектом стало відправлення дітей загиблих воїнів на відпочинок та реабілітацію до Іспанії, де мешкає та працює Роман Зозуля.

Про це він розповів:

«Основною мотивацією для наших військових є захист українських дітей, на жаль, ціною власних життів і особистих трагедій.

Ми не в силах повернути дітям батьків, але можемо хоча б трохи відволікти їх від болю втрат і подарувати кілька тижнів безтурботного дитинства. Тому мій фонд БФ " Народна Армія" спільно з @igormallorka, ТОВ ІДЕЯ ТРЕВЕЛ СОЛЮШНЗ УКРАЇНА та головою Дніпропетровської обласної ради Миколою Лукашуком відправили дітей полеглих захисників на відпочинок до Іспанії.

Ми в боргу перед нашими героями і це найменше, чим можемо їм віддячити. Сподіваюсь і надалі будемо організовувати подібні поїздки. А поки направляємо усі сили на допомогу воїнам, щоб вони якнайшвидше повернулися до своїх рідних живими.

Ми завжди памʼятатимемо, кому завдячуємо життям, і ніколи не забудемо, хто хотів його у нас відібрати».

Фото зі сторінки Романа Зозулі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті