Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
03:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Місто зеленішає. У Дніпрі на Монастирському острові висадили 30 сосен

|«« «« »» »»|

У Дніпрі постійно триває озеленення парків та зон відпочинку. Сьогодні, 14 жовтня, співробітники дніпровської IT-компанії разом зі службою благоустрою КП «Міська інфраструктура» висадили 30 сосен на Монастирському острові.

«Дерева ми придбали за власний кошт. Вирішили долучитися до акції, бо вважаємо, що це важливо. Наша компанія постійно займається волонтерством, допомагає нашим хлопцям на фронті. Зараз вирішили зайнятися і озелененням», - розповів пан Михайло , представник приватної IT-компанії.

Пан Михайло разом з колегами вже вдруге бере участь в озелененні Монастирського острову. Перший був навесні цього року.

«В обох випадках ми висаджували кримську сосну. Вона гарно у нас приживається. Минулого разу, навесні, висадили 35 дерев», - поділилася Любов Чадіна, начальниця служби благоустрою КП «Міська інфраструктура».

Хід озеленення Монастирського острову перевірила чергова по місту Анастасія Петренчук. Вона прибула на локацію та оглянула нові насадження.

«Наш департамент постійно проводить роботи з озеленення парків та зелених зон. І завжди приємно, коли нам у цьому ще й допомагають небайдужі мешканці. Ми завжди готові співпрацювати, аби зробити наше місто ще зеленішим та красивішим», - зазначила Анастасія Петренчук, заступниця директора Департаменту парків та рекреації ДМР.

Друга точка перевірки - СЗШ N13 (вул. М. Драгоманова, 50). Тут чергова перевірила стан укриття. Площа сховища - 160 кв.м. Під час повітряної тривоги сховатись в приміщенні зможуть 705 людей.

«Укриття працює цілодобово. Воно поділене на декілька великих залів для молодших та середніх класів. Є енергопостачання, водопостачання, 2 санвузли. Також наявні засоби пожежної безпеки, аптечка, wi-fi, вентиляція, місця для сидіння та два виходи. Можу засвідчити, що сховище цілком безпечне аби перечекати небезпеку», - підсумувала Анастасія Петренчук.

На базі СЗШ N13 працюють 4 спортивні секції. Це більше 100 вихованців дитячих спортивних шкіл. Під час тривоги вони теж спускаються до укриття.

Gorod.dp.ua на Facebook.


IT  (16.10.23 11:27): Який цікавий мілітарі стайл у цього ітишника) Відповісти | З цитатою
Tyt  (15.10.23 22:08): Боря с гешей и спилили и снесли пол города! Відповісти | З цитатою
Горожанин  (15.10.23 22:07): А куда пропал г-о Лысенко? Мы так его ждём! Так ждём! Відповісти | З цитатою
Хаха  (15.10.23 22:02): Это после того как Боря и Компани спилили уже пол города))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті