Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
12:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Юные ученые Днепра стали призерами Международного инновационного шоу

Юные ученые Днепра стали призерами Международного инновационного шоу

Такой форум молодых ученых и изобретателей завершился в столице Хорватии Загребе.

На нем достойно представляли Украину представители Днепропетровского отделения Малой академии наук Украины. На Международном шоу инноваций они были отмечены двумя серебряными медалями.

Об этом в Днепропетровском отделении МАН Украины сообщили:

«Шоу інновацій INOVA 2023 і два срібла Дніпропетровського відділення МАН!

У м. Загреб (Хорватія) пройшло Міжнародне інноваційне шоу INOVA.

Учні МАН привезли зі змагання комплект нагород, показавши міжнародному журі, як досліджують шумопоглинання дерев, моделюють дистанційний бойовий модуль, створюють онлайн-конструктор курсів і навчальну платформу.

Міжнародне інноваційне шоу було засновано 1971 року, це одна з найстаріших виставок винаходів у світі. У жовтні 2021 року учні — члени Малої академії наук вперше представляли Україну на INOVA. Цього року делегація від України брала участь уже втретє і додому повернулася з достойним результатом: 15 золотих медалей, 10 срібних та 2 бронзові. Крім медалей отримали 7 спеціальних відзнак та 2 командні нагороди.

Серед переможців і вихованці Дніпропетровського МАН, які вибороли срібло:

Іващенко Єгор Олександрович з наукового ліцею імені Анатолія Лигуна м. Кам’янське зробив деякі узагальнення задачі Реньї про паркування (науковий керівник – Дерець Євгенія Вікторівна).

Сухомлін Владислав Вікторович з НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського» досліджував трекінг пристроїв у приміщенні за допомогою Wi-Fi. Результати його роботи засвідчили, що штучний інтелект у деяких випадках може працювати краще, ніж математичний алгоритм (трилатерація) (науковий керівник – Мерзликін Павло Володимирович).

Щиро вітаємо переможців та їх наукових керівників!».








Gorod.dp.ua на Facebook.


Професор  (06.10.23 17:25): Заробітна плата професора 20 тис. гривен чистими. достойно заробити мозга тільки за кордоном. Шукайте іншої долі. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте