Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Виступи творчих колективів, майстер-класи та благодійний ярмарок. Як пройшов фестиваль «Дніпровські вечорниці 2023»

|«« «« »» »»|

У Дніпрі пройшов молодіжний фестиваль «Дніпровські вечорниці 2023». Цей захід відбувається вже вдруге. Цьогоріч гуляння пройшли на 7 локаціях в усіх районах міста.

Для гостей підготували виступи дніпровських колективів, майстер-класи та благодійний ярмарок. Частину зібраних коштів спрямують на придбання тепловізора для однієї з бригад ТрО.

«Всі 7 локацій об’єднує тема Дніпровських вечорниць, втім на кожній є свої особливості. Наприклад, тут, на проспекті Миру, багато майстрів, які роблять вироби з соломи. Вони їх тут і продають. Ми, в свою чергу, прикрасили соломою фотозони, є солом’яний бик, лелеки і в цілому в нас вийшла стилізована локація», - розповів Сергій Луденський, в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР.

Пані Світлана прийшла на фестиваль, аби підтримати свого сина Костю. Він сьогодні брав участь у концерті - танцював.

«Бальними танцями він займається більше 10-ти років, але все одно трішки хвилювання є. Прийшла підтримати, я ж мама. Захід гарно організовано. Музика, танці, ярмарок. Все дуже органічно», - поділилась пані Світлана.

Наймасштабний концерт пройшов у парку Писаржевського. Окрім численних виступів дніпровських колективів, для гостей свята заспівав відомий виконавець OKS.

«Цей фестиваль ми проводимо вдруге. Цьогоріч вирішили трохи оновити концепцію, а саме, зробити багато локацій. Шість локацій працювали з 15-00 до 17-00. Сьома фінальна локація – парк Писаржевського, концерт тут розпочався пізніше. Для гостей виступили вихованці КПНЗ «Штурм». Спочатку була дитяча програма, родзинкою вечора став виступ фіналіста шоу «Голос країни», виконавця OKS», - каже Еліна Косолапова, керівниця проєкту «Дніпровські вечорниці».

Окрім парку Писаржевського та проспекту Миру, фестиваль «Дніпровські вечорниці 2023» пройшов у парку Шевченка, сквері Прибережний, сквері Слобожанський, сквері Усачова та на вул. Короленка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті