Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сьогодні в Україні – День усиновлення

Сьогодні в Україні – День усиновлення

В Україні понад 15 тисяч дітей позбавлені батьківського піклування. Хтось проживає у великих прийомних родинах, але більш як 5 тисяч – в інтернатах.

Про це розповіла керівниця Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей Ірина Тулякова з нагоди Дня усиновлення у відеозверненні, передає УНН з посиланням на ОП.

«Сьогодні в Україні – День усиновлення. Сьогодні все суспільство висловлює свою подяку й повагу батькам, які здійснили дитячу мрію про родинне тепло. В Україні понад 15 тисяч дітей позбавлені батьківського піклування. Хтось проживає у великих прийомних родинах, але більш як 5 тисяч – в інтернатах. Усі ці діти мріють не про дах над головою та їжу, а про родинне тепло», - сказала Тулякової.

Вона зазначила, що саме для реалізації цієї мрії з ініціативи Президента Володимира Зеленського й першої леді Олени Зеленської та за підтримки Президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн створено Координаційний центр з розвитку сімейних форм виховання та догляду дітей.

«Ми як країна довели, що маємо суперсильний, потужний дух. Війна навчила нас, що немає «того самого» часу, не можна відкладати життя на потім. Цей час – тут і зараз. Ми маємо підписати моральну угоду. Домовитися, що найкращі інтереси дитини – пріоритет України», - розповіла Тулякова.

На порталі "Дія" доступні п'ять нових послуг з усиновлення.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті