Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
22:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі тривають роботи по модернізації зовнішнього освітлення по всьому місту

|«« «« »» »»|

У Дніпрі тривають роботи по модернізації зовнішнього освітлення по всьому місту.

Сьогодні такі роботи проводять по вул. Івана Сірка. Нині тут замінюють натрієві лампи на нові –енергоефективні світлодіодні світильники. Кожен з них удвічі економніший за попередній.

Ще одна з переваг – кращий світловий потік і до того ж, як відпрацюють своє, не потребують утилізації (на відміну від натрієвих та ртутних світильників).

«Це поточні роботи, які запланували на цей рік. На цій адресі під час обстеження ми виявили, що тут вже застаріли світильники. Тож плануємо замінити їх у кількості 42 штуки. Крім цього, замінено і 42 старих кронштейни на нові оцинковані, а також оновимо кабельну лінію завдовжки 1,4 км. Роботи розпочали сьогодні і плануємо завершити за тиждень», – прокоментував начальник виробничо-технічного відділу КП «Міськсвітло» ДМР Андрій Кравець.

Такі роботи фахівці КП «Міськсвітло» проводять щодня на різних локаціях. Бо оновлення, модернізація та утримання мереж зовнішнього освітлення по всьому місту – це роботи, які вкрай необхідні для безпечного та комфортного життя дніпрян та гостей міста.

«Цього року фахівці КП «Міськсвітло» ДМР встановили 3 071 світильник, з них 1 986 – LED. Також змонтували 93 км повітряної лінії, встановили 482 нові опори там, де освітлення не було. Усі ці роботи проводились на 148 об’єктах. Дуже багато робіт проводимо на окраїнах Дніпра. Це і Придніпровськ, і Таромське, і Самарівка. Також реагуємо на звернення громадян. Обстежуємо світильники на кожній адресі, яка вказана у зверненні, та ставимо в плани, якщо там необхідно провести роботи», – прокоментував заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Олексій Самілик, який 11 вересня є черговим по місту.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (11.09.23 21:53): Лёлик и болек бабло рубят. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті